Lexmark tulostusratkaisut yrityskäyttöön

Lexmark logo

Monipuoliset tulostusratkaisut yrityksille Tampereella ja Pirkanmaalla

Kun tarvitset muita kuin tavanomaisimpia sivukokoja, keskimääräistä nopeampia tulostusnopeuksia ja eri pituisia huoltovälejä, Lexmarkin monipuolinen, useita tulostusmuotoja tarjoava tulostinten ja monitoimilaitteiden perhe pystyy vaativiinkin työmääriin, sillä siinä yhdistyvät tulostus, kopiointi, skannaus, faksaus ja valinnaisena ominaisuutena viimeistely. Lisäksi tuotteiden mukana tulevat kaikki Lexmarkin hienostuneen tuoteajattelun ja integroitujen ominaisuuksien ja palveluiden hyödyt.

Lexmarkin mallisto sisältää pieniä, keskisuuria ja suuria yrityksiä varten suunniteltuja laitteita. Nämä tulostimet ja monitoimilaitteet ovat pienikokoisia, edullisia ja helppoja asentaa. Laitteet sisältävät myös Lexmark tuotteiden korkeat laatu- ja turvallisuusominaisuudet.

DG Tampere Lexmark PR_CX431 Front ENV woman interacting with scanner bed

Nopeammin

Oikea laite vaivatta:

Koska Lexmark -mallisto sisältää kaikki laitteet yrityskoosta riippumatta, niin sen avulla on helppo löytää juuri sinulle sopiva tulostin tai monitoimilaite. Lexmark täyttää tarpeesi budjetista tai käytettävissä olevasta tilasta riippumatta yhdellä kattavalla tuotelinjalla.

Laitteet käyttöön hetkessä:

Lexmark laitteet on suunniteltu helpottamaan asennusta, joten saat tulostimen käyttöön suoraan pakkauksesta.

DG Tampere Lexmark PR_CX431 Right ENV two people printer in foreground

Pidemmälle edullisesti

Vaaditut ominaisuudet ilman turhia lisäosia:

Lexmark -laitteissa on kaikki mitä tarvitset, eikä mitään muuta. Se on ihanteellinen yhdistelmä suorituskykyä ja tarvitsemiasi ominaisuuksia oikeaan hintaan. Myös käyttökustannukset pysyvät kurissa riittoisilla ja edullisilla tarvikkeilla.

Suuren tulostimen ominaisuudet yhdessä kompaktissa laitteessa:

Laitteet vievät vähän tilaa ja mahdollistavat tuottavuuden kasvattamisen teknisillä ominaisuuksillaan. Lexmarkissa on mobiilitulostus mahdollisuus ja laitekohtaiset sovellukset, Laitteet ovat nopeita ja sisältävät monipuoliset väriominaisuudet. Näin käytettävissäsi on paljon mahdollisuuksia.

Sisäinen suojaus:

Jokainen Lexmark-laite on varustettu turvaominaisuuksilla. Voit luottaa siihen, että laitteesi ovat suojattuja koosta tai hinnasta riippumatta.

DG Tampere Lexmark PR_CX431 Left ENV Printer in foreground two people seated

Kauemmin

Tehty kestämään:

Lexmark laitteet on suunniteltu luotettavasti. Tämän johdosta voit nauttia
tulostusinvestoinneistasi pidempään. Kun käytät malleja, jotka soveltuvat vaativiin ympäristöihin, voimme auttaa maksimoimaan kestävyyden ympäristöön sopivilla asetuksilla.

Suunniteltu toimimaan:

Pidempien käyttöaikojen lisäksi laitteet on suunniteltu toimimaan paremmin, joten niitä ei tarvitse huoltaa niin usein. Ja kun huoltoa tarvitaan, palvelukäynnit ovat nopeita ja helppoja.

Ota yhteyttä, niin katsotaan käyttöönne soveltuva Lexmark -laite

Myynti (03) 275 2000

DG Tampere Lexmark A3

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.