RogerSödö

Vi uppskattar kunskapsbredden

En av DG Creatives långvariga samarbetspartners är Ekeri i Pedersöre. Roger Södö, IT-administratör på Ekeri, trivs riktigt bra med sitt varierande arbete.

Roger Södö har jobbat i två omgångar på Ekeri och efter jobb i produktionen inledde han studier inom IT i Karleby. Södö blev utexaminerad 2004 - samtidigt fanns det en öppen position inom IT-enheten på Ekeri. Idag kan Södö blicka tillbaka och konstaterar att mycket har förändrats sedan 2004.

-Molntjänster har ju kommit på senare tid, det fanns knappt när jag började jobba inom IT.  I samband med Office 365 har molntjänsterna etablerat sig starkt. Gällande IT-säkerhet så kommer det nya hot hela tiden, vilket gör att  vi  konstant får fundera på hur vi kan förbättra säkerheten.

Södö säger att IT-säkerhet diskuteras en hel del och att det är bra att den diskussionen blir allt mera öppen. 

-En gång råkade vi ut för en “fem före- händelse” gällande lösenord men som tur var hände inget allvarligt. Numera har vi multifaktorautentisering.

Ekeri har samarbetat med DG Creative i över 20 år, och har en egen kontaktperson från DG Creative, Tommy Forsman.

-Tommy kommer ut till oss ungefär en dag i veckan, och då hinner vi bolla idéer och fundera tillsammans. Eftersom DG Creative jobbar med flera andra företag syns verkligen bredden i deras kunskap och vi får ny input tack vare det. 

Roger uppskattar det smidiga samarbetet Ekeri har med DG Creative.

-Jag uppskattar att vi får snabba svar från teamet på DG Creative, samt att problemen alltid reds ut. Servicen är bra, t.ex. om vi söker produkter så vet de vad som finns att fås. Vi har nu samarbetat med DG Creative i över 20 år, och det säger ju allt:  Ett riktigt gott samarbete!

 

Läs även dessa referenser

Novias ICT-chef Johan Kempe: “Vi vill ha kunniga och lokala samarbetspartners”

Läs mer
RogerSödö

Vi uppskattar kunskapsbredden

Läs mer

Det är alltid någon som svarar när man behöver hjälp

Läs mer

Häggman: Vi uppskattar sakkunskapen och bredden hos DG Creative

Läs mer

Jbb:s IT-utvecklingschef Johan Rönnqvist: Det finns ett djupt förtroende mellan oss

Läs mer

Kontakta oss

Jag godkänner onlinetjänstens användarvillkor.