Asiakasreferenssi Oikia Oy

Oikia Oy - En lämplig IT-lösning för ett månadspris

Oikia Oy, som grundades 2018, är ett modernt ekonomi-förvaltningsföretag sammanslagna av två företag, där 16 yrkesverksamma redan arbetar.

Grundtanken med vår verksamhet är att se varje företag och entreprenör som en helhet, vars verksamhet och effekter vi tar hand, om när vi går igenom företagets förändringar.

"Även inom det här området går utvecklingen framåt i snabb takt. Jag uppskattar en partner som ger råd och vägleder mig genom förändringar. Datorer måste fungera felfritt i en hektisk vardag, för fungerar de inte, fungerar ingenting för oss", säger Riikka Laakio från Oikia Oy.

"Det som är viktigt för oss är, maskinernas funktionalitet och det traditionella siffertangentbordet är livsnerven, för på redovisningskontoret jobbar vi mycket med siffror."

Rätt funktioner hittades i Fujitsus hårdvara

"Fujitsu Lifebook-seriens enheter är perfekt lämpade för ett sådant behov, där mycket fjärrarbete utförs", säger Jarno Kiiski på Data Group Sata IT. "Maskinerna är lätta och hållbara och skärmarna har användbar blåljusfiltrering för den som lägger ner mycket skärmtid, vilket sparar ögonen. För bärbara datorer behövde vi även möjligheten att uppdatera dem med en intern mobil dataanslutning."

"Miljöfrågor är viktiga för Oikia. Fujitsus Lifebooks är miljöcertifierade enheter, där mycket återvunnet material har använts och elförbrukningen har minskat, så de svarar väl på behovet", fortsätter Jarno Kiiski.

Fujitsu - numeronäppäimistö

En numerisk knappsats behövs på ett redovisningskontor.

Fujitsu - Sinivalon suodatustoiminto näytössä

Ögonbesparande filtrering av blått ljus

Lämplig IT-utrustning och tjänster för en månadsavgift

"Kunden ville ha all IT-utrustning och tjänster som ett Servicepaket, där vi erbjuder all utrustning och tjänster installerad, samt fullt underhåll och support. Lösningen har redan tänkt på informationssäkerhetsfrågor, säkerhet och framför allt att hjälpen är snabbt tillgänglig och det dagliga arbetet är smidigt", avslutar Jarno Kiiski.

Läs mer om Servicepaket

 

 

 

Läs även dessa referenser

Asiakasreferenssi Oikia Oy

Oikia Oy - En lämplig IT-lösning för ett månadspris

Läs mer

Kontakta oss

Jag godkänner onlinetjänstens användarvillkor.