Det är alltid någon som svarar när man behöver hjälp

Sini Eriksson, ekonomichef på Botnia Marin, är nöjd med DG Creatives tjänster och service. Hon betonar att IT-ärenden har blivit allt viktigare idag. Det gäller att ha IT-system som är säkra och som fungerar. Därför har företaget valt att vända sig till DG Creative.
 

Familjeföretaget Botnia Marin, som tillverkar de välkända Targa-motorbåtarna, har samarbetat med DG Creative redan i flera år kring IT-frågor. Botnia Marin är ett 45 år gammalt familjeföretag med 260 anställda och fabriker både i Malax och i Nykarleby.

Företagets ekonomichef Sini Eriksson berömmer speciellt DG Creatives kundkontakt.

- De pratar och förklarar på ett sådant sätt att man verkligen förstår vad de menar. Det här är DG Creative verkligen bra på. Även om man inte är så insatt i IT-ärenden, behöver vi förstå att fatta de rätta besluten, fortsätter hon.

DG Creative hjälper företaget speciellt i mer komplicerade IT-ärenden och då olika IT-system behöver byggas upp och utvecklas. Företaget har en egen utnämnd kontaktperson på DG Creative.

- Det jag uppskattar stort är att de självmant tar kontakt med oss för att kolla upp situationen och att de också ger förbättringsförslag, säger Sini.

I samband med regelbundna träffar går man tillsammans igenom företagets IT-frågor, allt från nuläge till eventuella utvecklingsbehov.

- I det dagliga arbetet hinner man inte och har inte möjlighet att gå djupare i dessa frågor. Därför är det tacksamt att ha sakkunskapen nära till hands och någon som kan ge utvecklingsförslag.

IT-säkerheten är dessutom någonting som blir bara viktigare och viktigare betonar Eriksson. Det här fick man erfara speciellt förra hösten, då man råkade ut för en allvarlig hackerattack.

- Då hade vi verkligen stor hjälp och nytta av DG Creative. De tog reda på alla utvägar och lösningar och skötte kommunikation med hackaren. Men det viktigaste var att DG Creative hjälpte oss att bygga ett nytt säkrare system och återaktivera allt. 

Eriksson betonar att det gäller att ha system som är säkra och som fungerar. I dagens värld har hackare blivit allt skickligare och man måste hela tiden försöka vara steget före.

- Det bästa med DG Creative är nog ändå att det alltid är någon som svarar då vi ringer eller skickar e-post. IT-bekymmer är ofta akuta, väcker irritation och hjälp behövs genast. Då är det en lättnad att få svar snabbt!

Läs även dessa referenser

Novias ICT-chef Johan Kempe: “Vi vill ha kunniga och lokala samarbetspartners”

Läs mer
RogerSödö

Vi uppskattar kunskapsbredden

Läs mer

Det är alltid någon som svarar när man behöver hjälp

Läs mer

Häggman: Vi uppskattar sakkunskapen och bredden hos DG Creative

Läs mer

Jbb:s IT-utvecklingschef Johan Rönnqvist: Det finns ett djupt förtroende mellan oss

Läs mer

Kontakta oss

Jag godkänner onlinetjänstens användarvillkor.