DG Trådlöst nätverk

Ett trådlöst nätverk av hög kvalitet är en viktig del av ett smidigt arbete

Vi designar, implementerar och underhåller ditt företags trådlösa nätverk, som alltid konfigureras och implementeras efter dina behov med högkvalitativa komponenter. Om det behövs instrueras eller utbildas kundens anställda att använda ny utrustning och tjänster effektivt. Förutom det trådlösa nätverket implementerar vi också fasta LAN-nätverkslösningar.

Ett säkert och utdragbart trådlöst nätverk med ett separat besökarnätverk

Vill du arbeta fritt med din enhet och utnyttja alla faciliteter på ditt kontor effektivt? Med DG Wireless Network kan du använda alla de vanligaste terminalerna, till exempel datorer, bärbara datorer, surfplattor, smartphones och skrivare, på kontorsutrymmen utan den irriterande strömsladden. Samtidigt förbättras din produktivitet - du kan arbeta var som helst och dra nytta av trådlöst på din arbetsplats.

Vågar enligt kunden

Det trådlösa nätverket är definierat för att täcka de önskade utrymmena och är dimensionerat efter antalet terminaler. Den är flexibel efter dina behov, eftersom antalet basstationer enkelt kan ökas efter behov.

Lätt att installera, snabb lokal service

Den lokala grenen av Data Group ansvarar alltid för planering, implementering och underhåll av det trådlösa nätverket. Med kontinuerlig övervakning kan vi hantera potentiella störningar redan innan situationen blir ett problem för användaren. Om du vill får du också en månadsrapport om mängden nätverksanvändning och de anslutna terminalerna.

DG Trådlöst nätverk

  • 24/7 övervakning
  • Enkel utbyggbarhet
  • Väx efter behov
  • Snabb service med bara en dags svarstid
  • Ett separat, säkert besökarnätverk
  • Möjlighet att använda olika basstationer

Kontakta oss

Jag godkänner onlinetjänstens användarvillkor.