DG Domän

Vår tjänst för domännamn fokuserar på registrering, administration och underhåll av domännamn.

Vi erbjuder privatpersoner, företag och organisationer möjligheten att skaffa en unik domän på internet för användning till webbplatser eller e-posttjänster. Ett domännamn fungerar som en digital adress som leder användare direkt till din webbplats på internet och är en central del av varumärkets synlighet och igenkännande online. Adressen kan vara till exempel dittföretagsnamn.fi, dittnamn.fi eller dintjänst.fi.

  • Registrering: Du kan välja och registrera det domännamn du önskar, om det fortfarande är ledigt (.fi, .com eller .net -ändelsen)
  • Förnyelse: Domännamnet förnyas automatiskt innan det löper ut
  • Överföring: Du kan överföra ditt befintliga domännamn från en annan tjänsteleverantör för administration och underhåll
  • Säkerhet: Vi erbjuder också SSL-certifikat som säkerställer en säker anslutning till din webbplats
  • Kundsupport: Vi erbjuder omfattande supporttjänster för frågor och problem Om du också behöver serverutrymme för din webbplats, ta en titt på vår webbhotelltjänst.

Så här rapporterar du olagligt innehåll

Vi strävar efter att minska eventuellt olagligt innehåll i våra nätverksöverföringstjänster, öka tjänsternas transparens och säkerställa att grundläggande rättigheter också förverkligas i den digitala miljön.

Vi producerar och förmedlar nätverksöverföringstjänster och lagringstjänster till våra kunder, såsom domän- och webbhotell- samt lagringsutrymmestjänster. Användare och myndigheter kan rapportera om olagligt innehåll relaterat till tjänsterna som våra kunder använder genom detta formulär:

Rapportera olagligt innehåll

 

DG Verkkotunnus

Kontakta oss

Jag godkänner onlinetjänstens användarvillkor.