Windows 11 ilmestyy

Nya Windows 11 är publicerad!

Windows 11 erbjuder nya möjligheter att skapa och en säker kommunikation.

I nya Windows har man speciellt satsat på kommunikation och lätt åtkomlighet till viktiga saker. Operativsystemets uttryck och användarerfarenhet är fönyade och förenklade. Den i centrum placerade Starta-menyn hjälper till att hitta snabbt och enkelt det du söker efter. Med hjälp av molnet och Microsoft 365 visar Starta-menyn dina senaste filer oberoende av i vilken utrustning du senast granskade dem, m det sedan var fråga om en Android- eller iOS-utrustning.

Windows 11 finns nu att fås i nya PC:n samt som en kostnadsfri uppdatering för Windows 10-PC:n som uppfyller kraven till och med sommaren 2022.

Kolla här för att se om din maskin är kompatibel!

Windows 11 och datasäkerhet

I Windows 11 är säkerheten inbyggd och nya säkerhetsteknologier utökar skyddet. Windows 11 är ett Zero Trust-modellens operativsystem som skyddar data och åtkomst mellan utrustningar. Säkerheten har förbättrats i ett nära samarbete med OEM-utrustningstillverkarnas och Microsofts kompanjoner som tillverkar processorer så att datasäkerhetskraven motsvarar hotbildens och det nya arbetslivets behov.

Kommunikation

I Windows 11 finns Microsoft Team- chatten direkt i uppgiftsbalken. Nu kan du kommunicera med vem som helst direkt med meddelanden eller chatten eller via ljud- och videosamtal i utrustningen eller oberoende av plattformen.

Snabbare åtkomst till viktig information

Windows 11 kommer med viktiga nyheter och information med hjälp av Widgets-applikationerna. De formar ett personligt nyhetsflöde baserat på artificiell intelligens och Microsoft Edges prestanda. Den bekanta vyn från smarttelefonen finns nu i datorns arbetsbord med hjälp av Widgets. Ett personligt flöde glider in på skärmen som en glasskiva så det stör inte pågående arbete.

Stöd för Android-appar

Windows 11 är det första Windows som kommer att stöda Android-appar. Senare i år kan man hitta Android- appar i Microsoft Store och ladda ner dem via Amazon Appstore.

Bekant för IT-avdelningen men snabbare oc säkrare

Som bas för Windows 11 fungerar det bekanta Windows 10. Förberedelsen av ibruktagningen av Windows 11 och ibruktagningen fungerar likadant som i Windows 10 och uppdateringen till Windows 11 är som att uppdatera Windows 10. Vid integreringen av Windows 11 i organisationens PC-miljö får IT-avdelningen stöd av bekant administration såsom Microsoft Enpoint Manager, molninställning, Windows Update for Business och Autopilot. Programvarans kompatibilitet har varit en central designprincip i Windows 11 precis som i Windows 10.

Fråga mer om Windows 11!

 

 

 

Läs också dessa artiklar

Hur förbereder man sig för exceptionella situationer?

Läs mer
Samsung Led-seinä

Samsungs LED-vägg erbjuder en stor displayyta

Läs mer

Med moderna verktyg mer nöjd personal och mer produktiva faktorer

Läs mer

Den bästa teknologin för att skydda din information

Läs mer

Kontakta oss

Jag godkänner onlinetjänstens användarvillkor.