Windows 11 ilmestyy

Nya Windows 11 är publicerad!

Windows 11 erbjuder nya möjligheter att skapa och en säker kommunikation.

I nya Windows har man speciellt satsat på kommunikation och lätt åtkomlighet till viktiga saker. Operativsystemets uttryck och användarerfarenhet är fönyade och förenklade. Den i centrum placerade Starta-menyn hjälper till att hitta snabbt och enkelt det du söker efter. Med hjälp av molnet och Microsoft 365 visar Starta-menyn dina senaste filer oberoende av i vilken utrustning du senast granskade dem, m det sedan var fråga om en Android- eller iOS-utrustning.

Windows 11 finns nu att fås i nya PC:n samt som en kostnadsfri uppdatering för Windows 10-PC:n som uppfyller kraven till och med sommaren 2022.

Kolla här för att se om din maskin är kompatibel!

Windows 11 och datasäkerhet

I Windows 11 är säkerheten inbyggd och nya säkerhetsteknologier utökar skyddet. Windows 11 är ett Zero Trust-modellens operativsystem som skyddar data och åtkomst mellan utrustningar. Säkerheten har förbättrats i ett nära samarbete med OEM-utrustningstillverkarnas och Microsofts kompanjoner som tillverkar processorer så att datasäkerhetskraven motsvarar hotbildens och det nya arbetslivets behov.

Kommunikation

I Windows 11 finns Microsoft Team- chatten direkt i uppgiftsbalken. Nu kan du kommunicera med vem som helst direkt med meddelanden eller chatten eller via ljud- och videosamtal i utrustningen eller oberoende av plattformen.

Snabbare åtkomst till viktig information

Windows 11 kommer med viktiga nyheter och information med hjälp av Widgets-applikationerna. De formar ett personligt nyhetsflöde baserat på artificiell intelligens och Microsoft Edges prestanda. Den bekanta vyn från smarttelefonen finns nu i datorns arbetsbord med hjälp av Widgets. Ett personligt flöde glider in på skärmen som en glasskiva så det stör inte pågående arbete.

Stöd för Android-appar

Windows 11 är det första Windows som kommer att stöda Android-appar. Senare i år kan man hitta Android- appar i Microsoft Store och ladda ner dem via Amazon Appstore.

Bekant för IT-avdelningen men snabbare oc säkrare

Som bas för Windows 11 fungerar det bekanta Windows 10. Förberedelsen av ibruktagningen av Windows 11 och ibruktagningen fungerar likadant som i Windows 10 och uppdateringen till Windows 11 är som att uppdatera Windows 10. Vid integreringen av Windows 11 i organisationens PC-miljö får IT-avdelningen stöd av bekant administration såsom Microsoft Enpoint Manager, molninställning, Windows Update for Business och Autopilot. Programvarans kompatibilitet har varit en central designprincip i Windows 11 precis som i Windows 10.

Fråga mer om Windows 11!

 

 

 

Läs också dessa artiklar

Säkra bra inomhusluft på arbetsplatser och skolor

Läs mer

Microsoft 365 Copilot - Nytt AI-assistent för arbete

Läs mer

Hur förbereder man sig för exceptionella situationer?

Läs mer
Samsung Led-seinä

Samsungs LED-vägg erbjuder en stor displayyta

Läs mer

Kontakta oss

Jag godkänner onlinetjänstens användarvillkor.