Creative Office

Vi rekryterar en IT-Konsult

Till vårt kontor i Jakobstad söker vi nu en driven IT-konsult, som vill vara med och utveckla de Österbottniska företagens IT-miljöer.
 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss blir du en del av ett välfungerande lag där vi trivs på jobbet och jobbar tight tillsammans för att möta våra kunders behov och överträffa deras förväntningar. Vi ger mycket goda möjligheter till att utvecklas i rollen med stöd av övriga kollegor i Jakobstad och Korsholm.

DG Creative grundades 1985, och har under årens lopp vuxit fram till ett av de ledande IT-företagen i Österbotten. Vi är extremt stolta över våra kunder, och varje dag ska vi med kompetens och tjänstvillighet förtjäna deras förtroende. En välfungerande IT-miljö är idag en framgångsfaktor för varje företag, och vår uppgift är att säkerställa att den är väl uppbyggd, och fungerar optimalt, utefter varje enskild organisations förutsättningar.
 

Du har ett driv att vara med och utveckla moderna IT-miljöer

Din personliga lämplighet sätter vi stor vikt vid – att du har energi, motivation och är positiv till det nytänkande och den förändringstakt som är en naturlig del av vår bransch. Du har ett teknikintresse i grunden, har du erfarenhet av att jobba med IT-support ses det som en merit.

Att du är serviceminded och kan bygga förtroende är viktigt eftersom du dagligen kommer att jobba med kundkontakter, både på distans och på plats hos kunden. Du behöver ha B-körkort.
 

Vill du bli en del av Creative?

Härligt! Vi ser fram emot att lära känna dig! Lämna in din ansökan till joel.sjoblom@dgcreative.fi

Har du frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta VD Joel Sjöblom, 050 430 3602 eller via mail joel.sjoblom@dgcreative.fi

Vi hanterar ansökningar löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
 

DG Creatives vision är att vara det mest attraktiva alternativet för kunder, IT-specialister och samarbetspartners. Med professionella tjänster och ett personligt engagemang ökar vi organisationers och individens kompetens och framgång. Vi är idag 13 medarbetare, och har kontor i Jakobstad och Korsholm.

Läs också dessa artiklar

ThomasEnroth

Thomas Enroth: “Förtroende och tillit är det viktigaste vi har”

Läs mer

IT-konsult Mårten Andtbacka: “Vi stampar aldrig på stället”

Läs mer

IT-konsult Alex Lillsunde: “Det fungerar inte att stänga av intresset efter arbetstid”

Läs mer
Rekry.DGCreative

Vi rekryterar en teknisk säljare

Läs mer

Kontakta oss

Jag godkänner onlinetjänstens användarvillkor.