Med moderna verktyg mer nöjd personal och mer produktiva faktorer

Anpassar sig smidigt till kraven på distansarbete, dagens arbete och hybridmodellen och möter den anställdes behov ett personligt verktyg påverkar motivation, effektivitet och medarbetarnas tillfredsställelse. Till Dell användarupplevelsen är väldigt viktig och därför blir marknaden hela tiden bättre med tillbehör identifierbara enheter.

Det pratades länge inom teknikområdet förändras, men i slutändan när pandemin började, var förändring på arbetsplatsen enorm. Övergången till distansarbete har förändrat arbetskulturen.

Dagens arbetsstation kan användas på kontoret, hemma på distans, när man rör sig med tåg eller under en palm utomlands. Eller en kombination. Variabilitet och den faktiska fasta arbetsstationens brist på utmaningar även för den utrustning som arbetet utförs på. Detta känner också Dells produktmarknadschef Jenni Vuorio till.

- Anständig och senaste teknik utformad för sitt syfte kan i en rekryteringssituation till och med ge en fördel ett trumfkort. Varje anställd kan i princip ha samma maskin men med med små funktioner identifierade för varje persons egna behov, säger Jenni Vuorio.

- Normalisering av distansarbete innebär till exempel det faktum att ett företag kan rekrytera den fysiska platsen för experten de behöver. Det ger oändligt många nya möjligheter till medarbetarval.

Ett av de viktigaste kriterierna är ofta utrustningens användarvänlighet. När du sköter arbetet längre bort än tidigare, är ett digitalt kommunikationsmedel att föredra.

– Enheter ska vara mobila, dvs lätta att bära, utan ansträngning kan kopplas till ytterligare skärmar, till exempel, och kameror och olika mötesrum Utrustning. En viktig roll kan har även batteritid, ljuduppspelning och en multifunktionsmus.

Produktutveckling behov

Arbetsutrustning bör väljas av den anställde individuellt efter behov. Dell-maskiners funktioner och tillbehörsalternativ och att de uppdateras regelbundet kan den anställdes personlighet beaktas; paketet kan göras mer minimalistiskt eller en större enhet. Dell uppmärksammar också att produkterna är gjorda för miljön hållbar.

– När utrustningen produceras kontinuerligt fler funktioner och växlingsintervall kan vara liten, är det viktigare att produkterna tillverkad av återvunnet material och genom en hållbar utveckling. Förutom ny teknik är det också hållbart utvecklingsegenskaper, återvinningsbarhet och koldioxidavtrycket är saker som Dell kommer med nytt varje år, säger Vuorio.

Enligt forskning höjer den extra skärmen arbetsmotivationen och produktiviteten får en lyfteffekt. Vid behov, Dell sortimentet innehåller även ytterligare skärmar som kan dockas, med en nedladdningsfunktion. Det är bra att tänka på en traditionellt dockstation som alternativ med extra skärm mer lämpad för dina egna behov.

Digitala kommunikationsmedel med högkvalitativ kamerautrustning och ljuduppspelningsfunktioner har fått en ännu större roll.

- Bildkvalitet på bärbara enheter utvecklas ständigt och ökar användarkomforten. Dell-maskiner flyttar nu från Full-HD-kameror till Q-HD-kameror. Externa kameror finns redan tillgängliga 4K-bild.

Dell har släppt enheter med Intels 12:e generation processor. Detta möjliggör ännu bättre och mer personliga egenskaper.

 

 

Läs också dessa artiklar

Microsoft 365 Copilot - Vanliga frågor

Läs mer

Säkra bra inomhusluft på arbetsplatser och skolor

Läs mer

Microsoft 365 Copilot - Nytt AI-assistent för arbete

Läs mer

Hur förbereder man sig för exceptionella situationer?

Läs mer

Kontakta oss

Jag godkänner onlinetjänstens användarvillkor.