Samsung kaareva näyttö
13.11.2020 |  Data Group

En böjbar skärm tar dig till nya nivåer

Samsungs böjbara skärm är nog någonting som du inte ens har kunnat föreställa dig.

Den är ojämförbar då det kommer till att hantera stora helheter och detta med en och samma skärm.

Samsungs böjbara skärm är som två olika skärmar i en extrabred skärm. Den passar utmärkt för alla som gör flera saker samtidigt och behöver mera skärmutrymme.

I skärmen finns också Samsungs Picture-by-Picture -funktion (PBP) med vilken du kan koppla in två enheter i skärmen samtidigt utan att bildkvaliteten lider. Den ena bildens storlek kan justeras att vara högst 25 procent av skärmens area. Du kan t.ex.
i videomöten ha videobilden som en liten ruta i nedre kanten och i huvudvyen kan du hantera presentationsmaterialet.

Den böjbara skärmens upplösning är också en klass för sig – den är t.o.m. 2,5 gånger bättre än i Full HD. Du ser flere detaljer på en gång och behöver inte flytta omkring eller zooma in så mycket.

Den böjbara skärmen är också behaglig för ögonen. Skärmens krökning motsvarar människoögats naturliga krökning vilket gör tittandet trevligt och t.o.m fascinerande. Skärmen har också Eye Saver Mode som minskar på det blåa ljuset samt Flicker Free-teknologi. Detta ökar på behagligheten och minskar trötthet i ögonen. Skärmen kan justeras i vertikalt läge, lutas, böjas och vridas så att den anpassar sig till många olika arbetsställningar.

Det som orsakar mest grått hår med IT-utrustning torde vara kablar och mängden av dessa. Samsungs böjbara skärm får poäng även för att detta har tagits i beaktande. Via USB Type-C-kopplingen överförs både ström och data samt skärmsignalen – så du behöver bara en kabel. På så sätt hålls din arbetsomgivning snygg.

Skärmen känner också genast av utrustning som kopplats in. T.ex. i teamarbete är det enkelt att växla mellan olika laptoppar. Du kan koppla in vilken dator som helst till skärmen, också MacBook och mobila enheter.

 

Läs också dessa artiklar

Ergonomiatuotteet työpisteen ergonomia Contour

Testa och plocka ihop en passande distansarbetspunkt åt dig själv

Läs mer
Dell-Collaboration näyttö

Produktivitet till hemmakontoret med Collaboration-skärmär

Läs mer
Teams-pikaohjeet

Med Teams -jippon går möten smidigt

Läs mer
Fujitsu toimisto

Ekologiskt hållbara anläggningar hjälper till att nå klimatmålen.

Läs mer

Kontakta oss

Jag godkänner onlinetjänstens användarvillkor.