DG Creative

DG CREATIVE: Nytt namn, nytt brand

Generationsskifte medför satsning på spetskompetens inom Cyber Security & IT-tjänster när Creative PC Systems blir DG Creative

 DG Creative (f.d. Creative PC Systems) är en erfaren aktör inom IT-branschen i regionen. Företaget har den senaste tiden genomgått en generationsväxling på ledningsnivå där Joel Sjöblom tillträtt som verkställande direktör med det övergripande ansvaret för bolagets verksamhet.

”Jag ser fram emot att vara med och leda den spännande utveckling Creative har. Vårt växande team består av personer med spetskompetens inom sina områden och som framförallt har en gedigen erfarenhet.” - säger Sjöblom.

DG Creatives verksamhet har en gedigen förankring i skräddarsydda IT-tjänster där framförallt IT-infrastruktur och Cyber security är något man redan under många år byggt upp som ett kunskapsområde där bolaget innehar ytterst hög kompetens. Det är också nu i samband med generationsskiftet som DG Creative förnyar, inte bara sitt varumärke utan även optimerar och utvecklar sina processer och tjänster.

”Detta gör att vi på ett effektivt sätt kan svara på olika kunders behov av skräddarsydda IT-tjänster” säger Joel Sjöblom, ny VD på DG Creative.

Läs också dessa artiklar

ThomasEnroth

Thomas Enroth: “Förtroende och tillit är det viktigaste vi har”

Läs mer

IT-konsult Mårten Andtbacka: “Vi stampar aldrig på stället”

Läs mer

IT-konsult Alex Lillsunde: “Det fungerar inte att stänga av intresset efter arbetstid”

Läs mer
Rekry.DGCreative

Vi rekryterar en teknisk säljare

Läs mer

Kontakta oss

Jag godkänner onlinetjänstens användarvillkor.