Den bästa teknologin för att skydda din information

För många kan det komma som ny kunskap att datasäkerhet och backup i första hand alltid är företagets ansvar.

Det finns flera tjänsteleverantörer inom backuptjänster och säkerhetsbranschen, Data Group har valt Storage IT som partner.

Säkerhetskopiering av data och filer är affärsviktigt och affärskontinuitet ger kritisk information skydd. Åtgärder kommer att skydda affärskontinuitet i händelse av en kris i händelse av. För ett stort antal företagare. Det kan dock komma som en överraskning att Informationen och filerna är i till exempel Microsoft händer, ansvar för all information och uppgifterna finns dock kvar hos kundföretaget.

– Det är en falsk tro att allt kommer att överleva, alltid lagras utan ytterligare åtgärder. I dag måste data  skyddas från lokalbrand, sätt att radera en anställd och annan teknisk förstörelse. M365 sida allt lagras i molnet, men för extra skydd är kunden själv ansvarig, säger Storage It's Head On Sales Marketing Sampo Seppänen.

Data Group har använts av Storage IT backuptjänster sedan början av 2007. Veeams teknik har kommit 2016, därefter har det också blivit möjligt att få från Data Group backup via IT. Och inte gratis teknik, men också stark kompetens.

– Tekniken vi erbjuder är beprövad den bästa och mest pålitliga på marknaden. Den lösningen e-postskydd, egna filer (OneDrive), delade arbetsytor (SharePoint) och Teams struktur och dataskydd.

Utrustningsanläggningar i Finland och Europa Veeams lösningar är en del av Warehousing IT säkerhetskopieringstjänster som tillhandahålls av Veeam har varit fokuserat sedan starten starkt för säkerhetskopiering av virtuella maskiner bearbetning. Om företaget har kommit in i sin bransch i snabb takt det ledande företaget med det snabbaste och mest pålitliga dataåterställning i en virtuell miljö.

Storage IT har uppgett att Veeam kommer att ta med tillägg av Storage IT till sitt eget utbud av tjänster.

- Första versionen av M365-data utvecklats för att skydda som publicerades redan i slutet av 2016. Lösning så det är ingen stor nykomling och det är det redan används av många kunder i Finland och runt om i världen, säger Veeam Systems ingenjör Janne Haatainen.

Storage IT förlitar sig på en stark marknadsledare, för Veeam har mer än 8,5 dimensioner säker kontroll. Backup product specialfunktioner inkluderar det faktum att kunden har möjligheten själv välj ljuddestination för data. Mestadels det finns ingen möjlighet för konkurrenter.

- Det är användbart att välja en lagringsplats i sådana fall där säkerhetskopior måste erhållas en eller den andra precis innanför Finlands gränser. Certifieringen baseras på kriterier när du väljer enhetsläge. Lagring i IT är din egen Utrustningsanläggning i Kemijärvi, norra Finland samt partnernas utrustningsanläggningar i huvudstadsregionen såväl som i Europa.

Vid behov är data möjliga returalternativ och även någon annanstans än tillbaka till molnet.

– Det krävs till exempel DR i design använda att uppgifterna måste kunna återställas, även om den ursprungliga tjänsten inte skulle vara tillgänglig. det här kan vara förhindrar också det så kallade leverantörslåset bildning.

 

 

 

Läs också dessa artiklar

Microsoft 365 Copilot - Vanliga frågor

Läs mer

Säkra bra inomhusluft på arbetsplatser och skolor

Läs mer

Microsoft 365 Copilot - Nytt AI-assistent för arbete

Läs mer

Hur förbereder man sig för exceptionella situationer?

Läs mer

Kontakta oss

Jag godkänner onlinetjänstens användarvillkor.