Samsung ja Data Group

Kehitämme suomalaisille yrityksille sopivia palveluita yhteistyössä Samsungin kanssa.

Meiltä saat Samsung-mobiililaitteet, -näytöt, tietokoneet ja -palvelut. Autamme valitsemaan tarpeisiisi sopivat laitteet, sovellukset ja palvelut, sekä huolehdimme että kaikki perusasiat ovat kunnossa, jotta pääset suoraan työntekoon!

DG PalveluPaketti

Samsung Flip - Seuraavan sukupolven fläppitaulu

Samsungin Flip vastaa modernien yritysten ja oppilaitosten digitaalisiin vaatimuksiin. Flip on helppokäyttöinen digitaalinen valkotaulu suurella 85-tuumaisella UHD-näytöllä. Se sisältää sekä kynä- että sivellintilan, monia eri liitäntöjä ja lukuisia käteviä ominaisuuksia yhteistyön tekemiseen.

 

Sujuvaa yhteistyötä kokoushuoneessa - Piirrä, kirjoita ja inspiroi

Käyttäjät voivat piirtää ja kirjoittaa kuvioita vapaasti Flipin kynällä. Jopa 4 henkeä voi kirjoittaa samanaikaisesti suurelle näytölle.

Esittäjät voivat yhdistää omat laitteensa Flipiin ja hallita siten omaa sisältöään reaaliaikaisesti näytöllä. Mitkä tahansa näytöllä sisältöön tehtävät muutokset peilataan takaisin omalle laitteelle, ja sama toimii myös toisin päin.

Käyttäjät voivat avata Microsoft Word-, PowerPoint-, Excel- ja Adobe PDF -tiedostoja suoraan Samsung Flipin katseluohjelmalla. Siten asiakirjojen käyttö on helppoa tiedostomuodosta huolimatta.

Tutustu verkkokaupassa

Kaareva näyttö on vertaansa vailla isojen kokonaisuuksien hallitsemisessa yhdellä ja samalla näytöllä.

Leveä kaareva näyttö sopii ihanteellisesti kaikille, jotka tarvitsevat enemmän näyttötilaa. Esimerkiksi suurien taulukoiden, graafisten esitysten ja median käsittely helpottuu, kun työpöydällä on tilaa sijoittaa sisältöä vapaammin. Myös videopalavereissa on mahdollista jakaa osallistujien videot ja esitysmateriaalit samalle näytölle niin, että palaverin kannalta olennaiset asiat näkyvät selkeästi samassa näkymässä.

Apua ergonomiseen työskentelyyn

Näyttöä voi säätää korkeussuunnassa, kallistaa, taivuttaa ja kääntää, joten se mukautuu monenlaisiin työasentoihin ja näyttö on helppo asettaa silmille sopivalla korkeudelle. Näytön kaarevuus vastaa ihmissilmien luonnollista kaarevuutta, mikä tekee katselukokemuksesta mukavamman, kuin perinteisissä näytöissä.

Vähemmän johtoja

USB Type-C -liitännän kautta siirtyvät virta, tieto ja näyttösignaali ja nyt jopa verkkoyhteys – kaikki samalla johdolla. Näin työympäristö pysyy siistinä. Näyttöön voi yhdistää minkä tahansa tietokoneen, myös MacBookit ja mobiililaitteet.

Näyttö tunnistaa välittömästi siihen liitetyt oheislaitteet, kuten hiiret, näppäimistöt, tulostimet yms. Näytön kautta onnistuu myös mobiililaitteiden lataus. 

Tutustu verkkokaupassa

DG Fujitsu Konesali

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.