Vastuullisuudestaan tunnettu Oittisen tila valitsi tulostimen palveluna

Oittisen tila on perheyritys, joka sijaitsee Sastamalassa Lounais-Pirkanmaalla. Tila on ollut saman suvun hallussa 1860-luvulta lähtien. Pientilasta on vuosien kuluessa muotoutunut nykyaikainen ja kehittyvä kotieläin- ja kasvinviljelytila.

Ekologisuus ja vastuullisuus näkyvät jokapäiväisessä toiminnassa

Tilalla kasvatetaan kananpoikia, joiden ravinnosta suurin osa tulee omilta pelloilta. Kananpojat saavat tepastella vapaasti pehmeällä turvepehkulla - kanaloissa on myös tietokoneohjattu lämmitys ja ilmastointi.

Kanaloiden lämpöenergian tuotannossa hyödynnetään omia metsiä, ja sähköenergiaa saadaan omasta tuulivoimalasta sekä aurinkopaneeleista. Rehua, viljaa ja muita tuotantopanoksia hankitaan lähialueen maatiloilta ja yrityksiltä. Lisäksi fossiilisten polttoaineiden käyttöä vältetään. Tila on sitoutunut kansalliseen laatujärjestelmään. Vastuullisuus on kaiken toiminnan a ja o.

Uusi toimisto ja tulostin

Tilan isäntä ja yrittäjä Jussi Oittinen rakensi alkuvuodesta 2021 uudet toimistotilat, jolloin oli aika päivittää myös tulostin nykyaikaan. Uuden tulostimen tuli olla toimintavarma, kompakti kooltaan sekä langaton.

JH Computerin Pasi Vehmaan suosituksesta ja vertailun pohjalta tulostimeksi valikoitui kuukausimaksullinen Konica-Minolta Bizhub C3320i. Kompaktissa A4-tulostimessa on oma jalusta, jossa on tilaa papereille ja muille tarvikkeille. Tulostus onnistuu langattomasti verkossa, jopa toisesta rakennuksesta.

Miksi tulostin kannattaa hankkia palveluna kuukausihinnalla?

Kuukausihintainen tulostin sisältää automaattiset tarviketäydennykset, ylläpidon ja huollot.

- Halusin helppokäyttöisen ja toimintavarman tulostimen, joka ei vie liikaa tilaa toimistossa. Kuukausimaksulla voin tulostaa huolettomasti ja saan aina apua heti, kun sitä tarvitsen – enkä maksa tuesta erikseen. Laitteen asennus tehtiin sovitussa aikataulussa ja minut opastettiin hyvin laitteen käyttöön. Tulostuksessa pyrin myös huomioimaan ekologisuuden: huolehdin omalta osaltani värikasettien kierrätyksestä ja tulostan harkitusti, kertoo yrittäjä Jussi Oittinen.

”Arvostan jälkimarkkinointia ja toimivaa huoltoa”

Jussi Oittinen on luottanut yli kymmenen vuoden ajan JH Computerin ammattilaisiin erilaisissa IT-tarpeissa. JH Computer on rakentanut tilalle verkko- ja palomuuriratkaisun sekä toimittanut valvontakamerat, verkkosivuston webhotellitilan ja Office 365 -ohjelmiston.

- Itse arvostan erityisesti jälkimarkkinointia ja toimivaa huoltoa. Tätä ei moni palveluntarjoaja ymmärrä. Kun nämä hoidetaan hyvin, yhteistyö laajenee luonnostaan. JH Computerin toimintatapaan ja palveluun olen hyvin tyytyväinen. Seuraavaksi aion uudistaa verkkosivuston ja tässäkin projektissa käännyn JH Computerin puoleen, Oittinen tuumaa.

Lue lisää kuukausimaksullisista DG Tulostinpaketeista

Lue myös nämä referenssit

Vastuullisuudestaan tunnettu Oittisen tila valitsi tulostimen palveluna

Lue lisää

DG webhotellista uutta potkua muotiverkkokauppa Freezerille

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.