Herrmans - DG Kokkola

Vahvasti kansainvälinenkin arvostaa paikallista palvelua

Pietarsaaresta maailmalle ponnistava Herrmans on yksi Data Group Kokkolan pitkäaikaisimmista asiakkaista.

Herrmans tuottaa ratkaisuja polkupyöräteollisuudelle valmistamalla muovista esimerkiksi vannenauhat, ketjusuojat, kahvat, pyörän lamput ja heijastimet. Tuotteista yli 80 % menee vientiin ympäri maailman. Päätoimipaikkansa konttoriratkaisuissa Herrmans luottaa Keski-Pohjanmaan Konttoripisteeseen (Data Group Kokkola) paikallisena toimijana.

Yhteistyötä on tehty yli 20 vuotta.

Pitkä asiakassuhde perustuu sujuvaan, paikalliseen ja henkilökohtaiseen palveluun. 

– Juuri tarkistin, että ainakin vuodelta 1995 löytyy Konttoripisteen laskuja meiltä, kertoo Kerstin Molander. 

Molander on Herrmansin Pietarsaaren toimiston monitoimihenkilö, joka huolehtii pääasiassa reskontrasta, työskentelee vastaanotossa ja tekee kirjanpitoa. Molanderin vastuulla on myös konttorin arjen sujuminen ja konttoritarvikkeiden hankinta toimiston 30 työntekijälle. Juuri Molander on ollut alusta asti yhdyshenkilö Konttoripisteen kanssa.

– Meillä oli silloin aikanaan tarve saada luotettava yhteistyökumppani, joka olisi valmis toimittamaan toimistotarvikkeet konttorillemme sen sijaan, että joudumme käydä ne itse ostamassa. Sopivaa toimittajaa ei ollut löytynyt. Isoja valtakunnallisia toimijoita emme halunneet, sillä olemme aina halunneet suosia paikallisia yrityksiä. Kuivannon Timon henkilökohtainen käynti vaikutti asiaan, Konttoripiste tuntui silloin hyvältä valinnalta ja vuodet ovat osoittaneet ratkaisun oikeaksi, Molander muistelee.

Konttoripiste ei pelkästään myy toimistotarvikkeita irtotavarana vaan tarjoaa kokonaisvaltaisia palvelumalleja yritysten toimistotarvikepalvelun ratkaisemiseksi. Ratkaisu tehdään räätälöidysti yrityksen mukaan esimerkiksi hyllytyssopimuksella tai henkilökohtaisella palvelukäynnillä.

– Timo käy säännöllisesti meillä joka kolmas viikko ja katsomme listalta, mitä tarvikkeita toimistolle pitää tilata. Meillä ei ole hyllytyssopimusta, vaan toimimme tilanteen mukaan Timon käyntien yhteydessä. Näin digiaikana toimistotarvikkeidemme kulutus on hiukan vähentynyt, Molander kertoo.

Yhteistyö on kestänyt pitkään siitä yksinkertaisesta syystä, että se toimii.

– Henkilökohtainen palvelu merkitsee siinä ilman muuta paljon, samoin paikallisuus. Jos kaipaamme jotain ratkaisua toimistopalveluun, voimme kysyä sitä ihmiseltä joka tuntee yrityksemme. Ja voimme luottaa siihen, että Konttoripisteellä halutaan auttaa, Molander sanoo.

Vuosien aikana on arkipäiväisten toimistopalveluiden lisäksi ratkaistu yhdessä myös haastavampia pulmia. Konttoripiste on toimittanut mm. tuotannon puolelle erikoisratkaisut työohjekorttien esillepanoon tuotantokoneiden yhteyteen. Lopulta kyse on halusta laittaa oma asiantuntijuus peliin asiakkaan tarpeiden ratkaisemiseksi, myypä yritys sitten pyörän muoviosia tai toimistotarvikkeita.

 

 

Lue myös nämä referenssit

Kirami Oy

Kirami Oy - Laitteet ja ylläpito pystytään ostamaan yhdeltä toimittajalta

Lue lisää
Puhdistamo IT-ratkaisu

Puhdistamo - Samasta paikasta laitteet, huolto ja ylläpito

Lue lisää
Ravimäkiyhdistys Oy - Office 365

Ravimäkipalvelut Oy - Toimintaamme tukeva IT-ratkaisu

Lue lisää
Työplus - Videoneuvottelu

Työplus - Videoneuvottelu säästää työaikaa ja parantaa etäkokousten laatua

Lue lisää
KW-Component & DG Infonäyttö

KW-Component - Infonäyttöjärjestelmä sisäisessä viestinnässä

Lue lisää
KooKoo

KooKoo Hockey - Myyntiä hallitaan keskitetyllä kassaratkaisulla

Lue lisää
Jylhän sähköosuuskunta

Jylhän Sähköosuuskunta - IT-ympäristö on varmennettu ja virtualisoitu

Lue lisää
Tuholaistorjunta

Nopest - Tuholaisyritys hoitaa asiat ketterämmin

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.