Tyllis Oy

Tyllis Oy - Räätälöityjä kuljetusratkaisuja 3D-suunnittelulla

Tyllis Oy Ab kasvoi kyläkorjaamosta moderniksi, kansainväliseksi konepajaksi  

Tyllis Oy Ab:n tarina alkoi jo vuonna 1956, jolloin Tyllin perhe perusti maatalouskoneita korjaavan pajan Kokkolaan. Koneiden korjauksen lisäksi valmistettiin kottikärryjä. Vähitellen tuotanto laajeni muun muassa kuorma-autojen päällirakenteisiin. Tänä päivänä Tyllis on moderni ja monipuolinen kuljetusratkaisujen ammattilainen, joka valmistaa tilauksesta esimerkiksi rahtilavoja, perävaunuja, kapelleja, nosturiautoja sekä puoliperävaunuja. Lisäksi edustuksessa ovat Hiab-, Multilift-, Loglift- ja Zepro-tuotteet.

Asiakkaan tarpeisiin valmistettava tuote saa alkunsa suunnittelijan työpöydältä. IT-ratkaisulla on merkittävä rooli suunnitteluprosessin etenemisessä. Nopeus, suorituskyky ja luotettavuus ovat avaintekijöitä. 

Toimitusjohtaja Göran Tylli on keskittänyt hankinnat yhdelle kumppanille: ”Olemme vuodesta 2009 tehneet yhteistyötä paikallisen Data Group Keski-Pohjanmaan Konttoripisteen kanssa. IT-laitteet ja -ylläpito sekä kaikki toimistotarvikkeet tulevat Konttoripisteeltä. Laitteet päivitetään ja huolletaan tarpeen mukaan etäyhteydellä tai paikan päällä. Minun ei tarvitse koskaan miettiä, mihin otan yhteyttä eri tilanteissa.”

3D-suunnittelu vaatii grafiikkatehoa ja suorituskykyä

3D-suunnittelu vaatii suorituskykyiset ja grafiikkateholtaan erinomaiset työvälineet. Erikoistuotteet mallinnetaan Fujitsun CELSIUS-tehotyöasemille asennetuilla 3D-suunnitteluohjelmistoilla, kuten Autocadilla. Prosessoritehoa vaatii myös tehotyöasemilla suoritettava lujuuslaskenta, joka on olennainen osa suunnitteluprosessia. Fujitsun Superior IPS-näytöt tarkalla erottelukyvyllä täydentävät suunnittelijan työpakin. 

Asiakkaan hyväksyttyä piirustukset työ siirtyy tuotantoon. Tuotannossa vuosikymmenien pohjalainen kokemus ja uusimman teknologian hyödyntäminen yhdistyvät millintarkaksi lopputulokseksi. Ja asiakas saa tuotteen, joka on tehty juuri hänen tarpeisiinsa. 

Työprosessin jokaisessa vaiheessa on dokumentit varmistettava. Työt tallennetaan yrityksen tiloissa sijaitsevalla Fujitsun PRIMERGY-palvelimelle, joka on varmistettu edelleen ulkoiseen pilvipalveluun. Näin tiedot saadaan palautettua tarvittaessa nopeasti ja varmasti. Suunnittelija voi olla varma, ettei työtä tarvitse tehdä kahteen kertaan. Ratkaisussa on huomioitu myös skaalautuvuuden mahdollisuus yrityksen kasvaessa.

Göran Tylli on lähes viikoittain liikenteessä tavaten asiakkaita ja jälleenmyyjiä.  Myynnistä 65 % tulee muista Pohjoismaista ja loput kotimaasta. Tien päällä on pystyttävä hoitamaan yhteydet toimistoon, suunnitteluun, asiakkaisiin ja yrityksen järjestelmiin. Toimitusjohtajan luotettava matkakumppani on Fujitsun tehokas LIFEBOOK E556 -kannettava.

Tyllis Oy Ab:n liikevaihto on kasvanut liki 10 miljoonaan euroon. Nopea kasvu vaatii hyvää yhteispeliä kaikilta myynnistä tuotantoon ja jälkimarkkinointiin – IT-järjestelmän on hoidettava oma tehtävänsä samalla nopeudella ja toimintavarmuudella. 

Tyllis Oy

”Minun ei tarvitse itse murehtia IT-asioita"

"Toimitusjohtaja Tylli suosittelee vastaavaa toimintamallia: ”Kun IT- ja materiaalihankinnat järjestelmän ylläpitoineen on ulkoistettu yhdelle kumppanille, minun ei tarvitse murehtia näitä asioita; voin keskittyä omaan työhöni. Keski-Pohjanmaan Konttoripiste toimittaa meille kaiken tarvittavan kilpailukyisillä hinnoilla. Hankimme myös jatkossa tarvitsemamme laitteet ja palvelut heiltä. Fujitsun laitteet ovat osoittautuneet luotettaviksi - hinta-laatu -suhde on erinomainen. Laitevikojen määrä on ollut niin pieni, etten edes osaa niitä tässä nimetä.” 

Lue myös nämä referenssit

Värväämö Oy - Verkkoratkaisu palveluna, hiljaisuus on tyytyväisyyden merkki

Lue lisää
Asiakasreferenssi Oikia Oy

Oikia Oy - Sopiva IT-ratkaisu yhdellä kuukausihinnalla

Lue lisää
Databros - Arctic relays referenssi

Arcteq Relays Oy - Liiketoimintaa tukeva IT-ympäristö

Lue lisää
DG-verkkoratkaisut

Huhtala Logistics - IT-infrastruktuuri rakennettiin yhden viikonlopun aikana

Lue lisää
DG Porvoo - Lääkärikeskus Fenix

Lääkärikeskus Fenix - Terveyspalvelualalla tietoturvan merkitys on suuri

Lue lisää
Kirami Oy

Kirami Oy - Laitteet ja ylläpito pystytään ostamaan yhdeltä toimittajalta

Lue lisää
Puhdistamo IT-ratkaisu

Puhdistamo - Samasta paikasta laitteet, huolto ja ylläpito

Lue lisää
Ravimäkiyhdistys Oy - Office 365

Ravimäkipalvelut Oy - Toimintaamme tukeva IT-ratkaisu

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.