Saamme aina vastauksen, kun tarvitsemme apua

Sini Eriksson, Botnia Marinin talouspäällikkö, on tyytyväinen DG Creativen tarjoamiin palveluihin. Hän kertoo IT-asioiden olevan tänä päivänä yhä tärkeämpiä ja siitä syystä myös IT-järjestelmän on oltava varma ja toimiva. Näissä asioissa yritys on kääntynyt DG Creativen puoleen.

Tunnettuja Targa-moottoriveneitä valmistava perheyritys Botnia Marin on tehnyt IT-kysymyksissään yhteistyötä DG Creativen kanssa jo useita vuosia. Botnia Marin on 45-vuotias perheyritys, jolla on 260 työntekijää ja tehtaat sekä Maalahdessa että Uudessakaarlepyyssä.  

Yrityksen talouspäällikkö Sini Eriksson arvostaa erityisesti DG Creativen yhteydenpitoa asiakkaaseensa.

- He kertovat ja selittävät asiat sellaisella tavalla, että asiakas todella ymmärtää mitä he tarkoittavat. Tässä DG Creative on erityisen hyvä. Vaikka IT-asioihin ei olisi kovin paneutunut, on tärkeää osata tehdä oikea päätös, hän kertoo.   

DG Creative auttaa yritystä erityisesti monimutkaisempien IT-asioiden kanssa sekä silloin, kun erilaisia IT-järjestelmiä tulee rakentaa ja kehittää. Yrityksellä on oma nimetty yhteyshenkilönsä DG Creativellä.

- Arvostan suuresti, että he ottavat meihin omaehtoisesti yhteyttä ja tarkistavat mikä on tilanne ja antavat myös ratkaisuehdotuksia, Sini kertoo.

Säännöllisissä tapaamisissa käydään yhdessä läpi yrityksen IT-kysymyksiä, kaikkea nykytilanteesta aina mahdollisiin kehitystarpeisiin saakka.

- Päivittäisessä työssä ei ole aikaa eikä mahdollisuuksia paneutua kysymyksiin syvemmin. Tästä syystä on kiitollista kun asiantuntija-apu on käsien ulottuvilla ja että on joku, joka antaa kehittämisehdotuksia.  

Sitä paitsi IT-turvallisuus on asia, joka tulee koko ajan tärkeämmäksi, painottaa Eriksson. Kokemusta tästä saatiin viime syksynä, jolloin yritys joutui vakavan hakkerointihyökkäyksen kohteeksi.

- Silloin DG Creativesta oli meille todella suuri apu ja hyöty. He ottivat selvää ratkaisuista ja hoitivat yhteydenpidon hakkeroijan kanssa. Mutta tärkeintä oli, että DG Creative auttoi meitä rakentamaan uuden varmemman järjestelmän ja aktivoimaan kaikki toiminnot uudelleen.  

Eriksson korostaa varman ja hyvin toimivan järjestelmän merkitystä. Tämän päivän maailmassa hakkeroijat ovat entistä taitavampia. Onkin tärkeää pyrkiä pysymään aina askel hakkeroijien edellä.

- Parasta kuitenkin on, että DG Creativella on aina joku, joka vastaa kun soitamme tai lähetämme sähköpostia. IT-kysymykset ovat usein akuutteja ja aiheuttavat ärtymystä, jolloin apua tarvitaan heti. Silloin on helpottavaa, kun vastaus saadaan nopeasti!

Lue myös nämä referenssit

Saamme aina vastauksen, kun tarvitsemme apua

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.