15.09.2021 |  AlhoIT

Procemex Oy - Laitteistotoimituksia ja IT-tukipalveluita

Procemex on keskisuomalainen yritys, joka toimittaa konenäköjärjestelmiä paperipaino- ja selluteollisuuteen. Tuotanto tapahtuu Suomessa, mutta yrityksen myynnistä 90 % menee vientiin. 

AlhoIT toimittaa Procemexille pääasiassa Dell-laitteita heidän asiakastoimituksiinsa. Procemexin omat IT-laitteet mm. tietokoneet, verkkolaitteet, tietokonetarvikkeet ja IT-tuki tulevat myös AlhoIT:ltä. 

”Kun yritys (AlhoIT) perustettiin, meillä oli vahva luottamus näiden tekijöiden osaamiseen ja siihen, että he ymmärtävät tämän meidän bisneksen mitä me tehdään.” – Niko Niemelä, Procemex 

Procemex on ollut tyytyväinen AlhoIT:n asiantuntevaan apuun. Niemelän mukaan AlhoIT:n tietämys laitteistosta ja kehityksestä on tärkeässä roolissa, kun laitteita ostetaan asiakasprojekteihin. 

AlhoIT ja Procemex ovat tehneet yhdessä kehitystoimenpiteitä tietoturva-asioihin liittyen. Procemex on oikein tyytyväinen AlhoIT:n proaktiivisuuteen tietoturva-asioissa. AlhoIT:n kanssa tehdyn yhteistyön ansiosta Procemex on pysynyt turvassa tietoturvahyökkäyksiltä.

Niko Niemelä, Procemex oy
Niko Niemelä, Operatiivinen johtaja, Procemex Oy
​​​​​​

 

Procemexin nettisivut

Tutustu AlhoIT:n palveluihin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue myös nämä referenssit

Mainoslahjamaria Oy - Toiminnanohjausjärjestelmä ja IT-tukea

Lue lisää

Uusi järjestelmä vähentää työtaakkaa varastonhallinnan osalta

Lue lisää

Procemex Oy - Laitteistotoimituksia ja IT-tukipalveluita

Lue lisää

Sepon Kaluste - Asiakkaalle täysin räätälöity järjestelmä

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.