Prima Shipping

Prima Shipping - Merikuljetusten ammattilainen vaatii tietotekniikalta varmuutta

IT-ympäristön uudistaminen ei ole aivan pikkujuttu.

Kaksi vuotta sitten Porvoossa toimiva Prima Shipping Group päätti uusia palvelimen ja kilpailutti hankinnan. Tarjouksia saatiin alan eri toimijoilta, mutta lopulliset valinnat kumppaneiksi olivat Data Group ja Fujitsu.

”Halusimme yhteistyökumppaniksi paikallisen IT-osaajan. Meillä oli jo aikaisempia hyviä kokemuksia yhteistyöstä Data Group Porvoon kanssa. Fujitsun palvelimeen päädyimme, koska olemme jo seitsemän vuoden ajan käyttäneet ainoastaan Fujitsun työasemia, ja ne ovat olleet todella toimintavarmoja. Itse asiassa jatkotakuut ovat osoittautuneet turhiksi, sillä työasemissa ei ole juurikaan ollut vikoja”, kertoo Prima Shipping Groupin Operational Manager Niklas Ryynänen.

Fujitsu ei ole kauppamerenkulkua harjoittavan yhtiön ainoa laitemerkki, mutta halutuin kylläkin. Fujitsun tuotteet ovat teknisesti edistyksellisiä ja hyvin toimintavarmoja. Luotettava IT-kokonaisuus on liiketoiminnan kannalta tärkeää Prima Shipping Groupille.

Microsoft Office 365, luotettava tietoturvaratkaisu, verkon valvonta sekä tietojen varmistuspalvelu ovat laitteiden lisäksi kokonaisratkaisun oleellisia osia. Kun kokonaisuus on mietitty loppuun saakka, voi IT:stä vastaava huokaista helpotuksesta.  Ja jos jotakin vikaantuu, DG-ylläpitosopimus takaa teknisen avun nopeasti - liiketoiminta ei ehdi kärsiä.

Niklas Ryynänen jatkaa: ”Olemme hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön. Hankimme äskettäin työpisteisiimme Fujitsu U904 -kannettavia, jotka sopivat käyttötarpeisiimme erinomaisesti. Seuraava etappi yhteistyössä on henkilöstöllemme järjestettävä Windows 10 -käyttökoulutus, jotta saamme laitteista kaiken mahdollisen hyödyn irti. Tästä on hyvä jatkaa.”

Prima Shipping Group on vuonna 1987 perustettu perheyritys

Grönqvistin perhe on harjoittanut kauppamerenkulkua yli puoli vuosisataa. Nykyisin yhtiö palvelee eri toimialojen asiakkaita kymmenen kuivalastialuksen laivastolla. Lisäksi konserni on operoinut Tolkkisten satamaa vuodesta 2011. 

Prima Shipping

”Valitsimme yhteistyökumppaneiksi paikallisen IT-osaajan ja luotettavan laitetoimittajan. Data Group Porvoo ja Fujitsu toimittivat kokonaisratkaisun, johon voimme luottaa joka hetki."

- Niklas Ryynänen, Operational Manager

Lue myös nämä referenssit

Kirami Oy

Kirami Oy - Laitteet ja ylläpito pystytään ostamaan yhdeltä toimittajalta

Lue lisää
Puhdistamo IT-ratkaisu

Puhdistamo - Samasta paikasta laitteet, huolto ja ylläpito

Lue lisää
Ravimäkiyhdistys Oy - Office 365

Ravimäkipalvelut Oy - Toimintaamme tukeva IT-ratkaisu

Lue lisää
Työplus - Videoneuvottelu

Työplus - Videoneuvottelu säästää työaikaa ja parantaa etäkokousten laatua

Lue lisää
KW-Component & DG Infonäyttö

KW-Component - Infonäyttöjärjestelmä sisäisessä viestinnässä

Lue lisää
KooKoo

KooKoo Hockey - Myyntiä hallitaan keskitetyllä kassaratkaisulla

Lue lisää
Jylhän sähköosuuskunta

Jylhän Sähköosuuskunta - IT-ympäristö on varmennettu ja virtualisoitu

Lue lisää
Tuholaistorjunta

Nopest - Tuholaisyritys hoitaa asiat ketterämmin

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.