Oiltanking Finland Oy | IT-palvelumalli kehittyy ja kasvaa ajan myötä
11.10.2021 |  S. Tuominen

Oiltanking Finland Oy

Oiltanking on toiminut säiliöiden varastointilogistiikassa vuodesta 1972, ja se on yksi suurimmista öljyn, kaasujen ja kemikaalien säiliöterminaalien operaattoreista maailmanlaajuisesti.

Oiltanking Finland Oy

Olitanking Finland Oy:n palveluksessa toimii n. 75 henkilöä, suurin osa Mussalossa Kotkassa ja lisäksi muutama henkilö Haminassa.

Oiltanking Finland Oy ei ole varastoitujen tavaroiden omistaja, vaan tarjoaa palvelujaan säiliövarastologistiikan alalla. Asiakkaita ovat yksityiset ja valtion öljy-yhtiöt, jalostamot, petrokemian yritykset ja öljytuotteiden ja kemikaalien kauppiaat. Oiltanking Finland Oy:lla toiminta perustuu vahvaan asiakaslähtöisyyteen ja se tarjoaa räätälöityjä infrastruktuureja. Yrityksen painopiste on turvallisissa, tehokkaissa ja luotettavissa palveluissa, rakennusten rakentamisessa ja käytössä. Säiliövarastojen lisäksi Oiltanking toimii aktiivisesti säiliöterminaalien suunnittelussa, hankinnoissa ja rakentamisessa (EPC).

 

IT-palvelumalli kehittyy ja kasvaa ajan myötä

Data Group SataIT on ollut Oiltanking Finland Oy:n IT-kumppani monien vuosien ajan. Kokonaisvaltainen kumppanuus sisältää ICT-ympäristön suunnittelun ja toteutuksen ohella ylläpito-, hankinta- ja kehityspalveluja. Tähän kuuluu mm. työasemat, ohjelmistot, verkko- ja palvelinratkaisut sekä monitoimilaitteet. Asiantuntija-apua on saatavana sekä etänä että paikan päällä.

”IT-kumppanin ammattitaitoisen henkilökunnan avulla pääsemme asioissa eteenpäin. Yhteistyöstämme on tullut tiivistä ja keskusteluyhteys on päivittäistä. On tärkeää, että asiantuntijoiden reagointi on nopeaa ja he toimivat lähellä meitä. He myös pystyvät tarjoamaan ja etsimään ongelmiimme ratkaisua, joka kehittää tekemistämme”, kertoo IT-koordinaattori Olli Soininkallio Oiltanking Finland Oy:stä.

Data Groupin palvelulaitemalli kiinnostaa ratkaisuna yhä enemmän myös tulevaisuutta ajatellen. Tätä ajatusta puoltavat esimerkiksi palvelulaitteiden sopivuus nykyiseen nopeasti kehittyvään toimintaympäristöön, uusiutuva laitekanta ja palvelun joustavuus.

”Luotamme IT-kumppanin asiantuntijoiden näkemykseen ja saamme heidän kauttaan järkeistettyä IT-ympäristön kokonaisratkaisua”, kiteyttää Olli Soininkallio lopuksi.

Lue myös nämä referenssit

FC KTP referenssi

FC KTP – Uusi kassajärjestelmä tehostaa myyntiä ja vähentää hävikkiä

Lue lisää

Lukkari-Jukola 2022 - Uudenlaisen kassaratkaisun ansiosta maksut eivät madelleet suurtapahtumassa

Lue lisää
Kymen Vesi

Kymen Vesi - Työyhteisöviestinnällä räätälöityä tietoa eri yksiköiden tarpeisiin

Lue lisää
Kaakkois-Suomen Sydänpiiri

Kaakkois-Suomen Sydänpiiri ry ja Etelä-Karjalan Muistiluotsi - Teknologisia ratkaisuja viestinnän parantamiseen

Lue lisää
Oiltanking Finland Oy | IT-palvelumalli kehittyy ja kasvaa ajan myötä

Oiltanking Finland Oy

Lue lisää
Haminan Energia | IT-kumppanuudesta enemmän irti tiiviillä yhteistyöllä

Haminan Energia Oy – IT-kumppanuudesta enemmän irti tiiviillä yhteistyöllä

Lue lisää
KooKoo Hockey

KooKoo Hockey

Lue lisää
Ravimäkipalvelut Oy

Ravimäkipalvelut Oy

Lue lisää
Kotkan Seudun Talokeskus

Kotkan Seudun Talokeskus

Lue lisää
Kennel-Rehu: Yrityksen tietosuoja-asiat kerralla kuntoon

Kennel-Rehu

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.