Asiakasreferenssi Oikia Oy

Oikia Oy - Sopiva IT-ratkaisu yhdellä kuukausihinnalla

Taloushallinnon ratkaisutoimisto Oikia Oy löysi itselleen sopivan IT-kumppanin Data Group SataIT:stä.

Oikia Oy on vuonna 2018 perustettu kahdesta yrityksestä sulautettu taloushallinnon nykyaikainen yritys, jossa työskentelee jo 16 alansa rautaista ammattilaista.

Tilitoimistoissamme palvellaan laajasti niin maatalous- yksityis-, yritys- kuin yhteisöasiakkaita. Olemme taloushallinnon ammattilaisia ja koulutamme jatkuvasti henkilöstöä toteuttamaan perustehtäväämme - tuottamaan taloushallinnon ratkaisuja entistä tehokkaammin ja toimivammin asiakkaillemme.

Toimintamme perusajatus on tarkastella jokaista yritystä ja yrittäjää kokonaisuutena, jonka toiminnasta ja sen vaikutuksista pidämme huolta kulkien yrityksen muutosten matkassa.

"Tälläkin alalla kehitys harppoo eteenpäin nopealla tahdilla. Arvostan kumppania, joka neuvoo ja opastaa muutoksissa. Tietokoneiden pitää toimia moitteettomasti kiireisessä arjessa, sillä jos ne eivät toimi, meillä ei toimi mikään", kertoo Riikka Laakio Oikia Oy:stä.

"Meille tärkeää on koneiden toimivuus ja elinehtona on perinteinen numeronäppäimistö, sillä tilitoimistossa työskennellään paljon numeroiden parissa."

Oikiat ominaisuudet löytyivät Fujitsun laitteistoista

"Fujitsun Lifebook -sarjan laitteet sopivat mainiosti tällaiseen tarpeeseen, jossa tehdään paljon etätöitä", kertoo Data Group SataIT:n Jarno Kiiski. "Koneet ovat keveitä ja kestäviä, ja näytöistä löytyy paljon ruutuaikaa tekeville hyödyllinen sinivalon suodatus, joka säästää silmiä. Kannettaviin tarvittiin myös mahdollisuus päivittää ne sisäisellä mobiilidatayhteydellä."

"Oikialle ympäristöasiat ovat tärkeitä. Fujitsun Lifebookit ovat ympäristösertifioituja laitteita, joissa on käytetty paljon kierrätysmateriaaleja ja sähkönkulutusta on saatu alemmas, joten ne vastaavat hyvin tarpeeseen.", Jarno Kiiski jatkaa.

Fujitsu - numeronäppäimistö

Tilitoimistossa tarvitaan numeronäppäimistö

Fujitsu - Sinivalon suodatustoiminto näytössä

Silmiä säästävä sinivalon suodatus

Sopivat IT-laitteet ja palvelut yhdellä kuukausimaksulla

"Asiakas halusi kaikki IT-laitteet ja -palvelut PalveluPakettina, jossa tarjoamme kaikki laitteistot ja palvelut asennettuna, sekä täyden ylläpidon ja tuen. Ratkaisussa on ajateltu valmiiksi tietoturva-asiat, varmistus ja ennen kaikkea se, että apu on nopeasti saatavilla ja päivittäinen työskentely on sujuvaa," päättää Jarno Kiiski.

Tutustu PalveluPakettiin

 

 

 

Lue myös nämä referenssit

Kuljetus-Perkola Oy - Logistiikan ammattilainen tarvitsee luotettavat IT-työkalut

Lue lisää

Finnos Oy - Maailman johtavaa röntgenteknologiaa sahoille

Lue lisää

Kotkan työterveys - Laadukasta työterveydenhuoltoa toimivan IT:n avulla

Lue lisää

Jukolan viesti ja Suomen Suunnistusliitto - Tulospalvelun pitää toimia luotettavasti

Lue lisää

Värväämö Oy - Verkkoratkaisu palveluna, hiljaisuus on tyytyväisyyden merkki

Lue lisää
Asiakasreferenssi Oikia Oy

Oikia Oy - Sopiva IT-ratkaisu yhdellä kuukausihinnalla

Lue lisää
Databros - Arctic relays referenssi

Arcteq Relays Oy - Liiketoimintaa tukeva IT-ympäristö

Lue lisää
DG-verkkoratkaisut

Huhtala Logistics - IT-infrastruktuuri rakennettiin yhden viikonlopun aikana

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.