24.02.2022 |  AlhoIT

Uusi järjestelmä vähentää työtaakkaa varastonhallinnan osalta

Metallisorvaamo Pitkänen on vuonna 1974 perustettu Uuraisilta käsin toimiva perheyritys. Metallisorvaamo Pitkänen tuottaa sorvaamalla erilaisia komponentteja asiakkailleen, joista suurin on Valtra. Pauli Pitkänen aloitti työt isoisänsä perustamassa yrityksessä vuonna 1997 ja on toiminut toimitusjohtajan tehtävässä vuodesta 2015. 

Metallisorvaamo Pitkänen on ollut AlhoIT:n asiakkaana AlhoIT:n perustamisesta asti. Pitkäsen mukaan AlhoIT on heidän pääyhteistyökumppaninsa IT-asioissa. Tällä hetkellä Metallisorvaamo Pitkäsellä on käytössään Visma Nova toiminnanohjausjärjestelmä ja PDA tiedonkerääjäratkaisu. PDA tiedonkerääjä on AlhoIT:n kehittämä lisäosa Visma Novaan, ja sen avulla voidaan esimerkiksi tilata ja vastaanottaa tilauksia suoraan myymälässä ja varastossa. PDA tiedonkerääjää on kehitetty Metallisorvaamo Pitkäsen käyttötarpeisiin keväästä 2021 ja se on nyt heillä käyttöönottovaiheessa. Tällä hetkellä PDA tiedonkerääjää käytetään Metallisorvaamo Pitkäsen teräsmateriaalien vastaanottamiseen ja varastonhallintaan. 

Nykyinen PDA tiedonkerääjä ratkaisu on vähentänyt manuaalisia työvaiheita ja tarkentanut varastosaldoja. Lisäksi sen avulla pystytään ennakoimaan tulevia ostotarpeita entistä tarkemmin. 

Pitkänen on ollut tyytyväinen yhteistyöhön AlhoIT:n kanssa. Hän arvioi, että kun järjestelmä ja yrityksen uudet varastotilat saadaan kunnolla käyttöön, vähentää uusi järjestelmä työtaakkaa varastonhallinnan osalta. Pitkäsen kokemuksen mukaan PDA tiedonkerääjä on ollut helppokäyttöinen. 

 

”Yhteistyö AlhoIT:n kanssa toimii erittäin hienosti.” 

 ”Asiantuntevaa porukkaa ja homma toimii.” 

-Pauli Pitkänen, toimitusjohtaja, Metallisorvaamo Pitkänen

 

Metallisorvaamo Pitkänen

Lue lisää ja tutustu Nova PDA tiedonkerääjään tästä.

Lue myös nämä referenssit

Mainoslahjamaria Oy - Toiminnanohjausjärjestelmä ja IT-tukea

Lue lisää

Uusi järjestelmä vähentää työtaakkaa varastonhallinnan osalta

Lue lisää

Procemex Oy - Laitteistotoimituksia ja IT-tukipalveluita

Lue lisää

Sepon Kaluste - Asiakkaalle täysin räätälöity järjestelmä

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.