Kuljetusrinki Oy

Kuljetusrinki Oy on vuonna 1989 perustettu suomalainen perheyritys, joka tarjoaa yrityksille ja yhteisöille ympäristöhuolto- ja kuljetuspalveluita pääkaupunkiseudulla. 30 vuoden aikana yritys on kehittynyt yhdestä tekijästä ja käytetystä Ford Transitista noin 40 työntekijän ympäristöhuollon asiantuntijaksi.

Pasmartin henkilökohtainne palvelu on saatavilla aina tarvittaessa

— Olemme tehneet Pasmartin kanssa yhteistyötä vuosia ja tulemme varmasti jatkamaan kumppanuutta pitkään, kertoo Kuljetusrinki Oy:n toimitusjohtaja Jukka Aro.

Pasmartin ja Kuljetusringin kumppanuus alkoi IT-ympäristön suunnittelusta ja luomisesta. Nyt Pasmart hoitaa kaikki yrityksen IT-asiat laitteiden hankinnasta ja järjestelmistä tekniseen tukeen.

— Pasmartin ehdoton vahvuus on henkilökohtainen palvelu ja se, että joku on aina tavoitettavissa. Se on tärkeää, sillä suuri osa liiketoiminnasta riippuu toimivista IT-järjestelmistä. Pasmartille voi reippaasti soittaa joskus ihan simppeleistäkin asioista, ja aina saa pätevän vastauksen. Sujuva yhteydenpito ehkäisee ongelmatilanteita.

Kumppani, joka sitoutuu toisen parhaaseen

— Pasmart on hyvin perehtynyt meidän toimintaamme, joten voimme luottaa siihen, että saamme aina meille parhaiten toimivat IT-ratkaisut.

Aro arvostaa sitä, miten lujasti Pasmart sitoutuu asiakkaisiinsa. Kaikki suunnitellaan tarkasti todellisten tarpeiden mukaisesti ja projektit toteutetaan tavalla, joka on asiakkaan kannalta kannattavin.

— Pasmart on monesti tehnyt hommia viikonloppuisin ja myöhään illalla, jotta meidän tuotantomme ei katkea hetkeksikään. Vähän aikaa sitten meille tehtiin isompi järjestelmämuutos ja pojat työskentelivät koko viikonlopun, jotta saivat järjestelmämme maanantaiaamuksi kuntoon. Emme edes pyytäneet sitä, he vain itse totesivat, että projekti olisi liiketoimintamme kannalta kätevintä toteuttaa niin. 

Yhteiset arvot lujittavat kumppanuutta

— Minulle on tärkeää, että kumppanimme jakavat yrityksemme arvot. Pasmartin toiminnassa näkyy rehti meininki, intohimo omaa työtä kohtaan ja nopea, käytännönläheinen toimintatapa. Kaikki tietävät, mistä on sovittu ja sen mukaan mennään.

Aro suosittelee Pasmartin palveluita erityisesti pk-yrityksille.

— Pasmart puhuu pienen tai keskisuuren yrityksen toimitusjohtajan kanssa samaa kieltä, ymmärtää arjen haasteet ja osaa auttaa niissä fiksuilla IT-ratkaisuilla. 
 

Lue myös nämä referenssit

Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy

Lue lisää

Kuljetusrinki Oy

Lue lisää
Mamma Rosa

Kaukoravintolat Oy

Lue lisää
PaSmart ja Haarnio

Haarnio Oy

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.