Kuljetus-Perkola Oy - Logistiikan ammattilainen tarvitsee luotettavat IT-työkalut

Kuljetus-Perkola Oy on kotimainen perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia, vahvasti erikoistuneita kuljetus- ja varastointipalveluja vuosikymmenten kokemuksella. 

Kuljetuksien lisäksi yritys tarjoaa monipuolisia varastointipalveluita ja asiakkaiden toimintavarmuutta tehokkaasti tukevia huoltopalveluita. Kuljetus-Perkolan asiakkaat arvostavat sitä, että saavat nopeasti hyvää palvelua kiireellisissäkin tilanteissa. 

Katso video Youtubessa.

”Olemme erikoistuneet elintarvike-, eläin- ja kappaletavarakuljetuksiin, sekä varastointiin. Yritys toimii isossa osassa Suomen huoltovarmuuskenttää.”, kertoo Kuljetus Perkola Oy:n toimitusjohtaja Juuso Perkola. 

”Data Groupilta on ostettu meidän tietoliikennepalvelut, laitteet ja niiden ylläpito kokonaispalveluna. Yhteistyön myötä meidän ongelmat on poistuneet 99, ellei 100 prosenttisesti. Ennen oli usein katkoja ja pätkimisiä ja ehkä meidän laitteet ei siihen aikaan olleet ajan tasalla. Henkilökunnalta tuli jossain vaiheessa ehdotus, että ehkä voisimme ostaa osaamisen muualta.” 

Data Group -liike JH Computerin toimitusjohtaja Jouni Hujo kertoo yhteistyön alkamisesta. 

”Päädyttiin sellaiseen ratkaisuun, että toteutetaan pilveen siirtyminen tänne meidän omaan konesaliin Sastamalaan. Toteutus tehtiin aika nopealla aikataululla, noin muutamassa viikossa. Näin saatiin kaikki toimimaan hyvin etänä.” 

Perkola korostaa etätyön toimivuuden tärkeyttä

”Kyllä henkilökunta on ottanut tämän uudistuksen ilolla ja autuudella vastaan. Oli missä tahansa, niin konttori on siellä ja yhteydet toimii. Ensimmäiseen puheluun vastataan aina. Jos tarvitaan lisää kalustoa, täällä on yleensä seuraavana aamuna pakettiauto pihassa ja ratkaisu rakennettu.” 

”Yhteistyö on erittäin helppoa. He ovat perehtyneitä meidän liiketoimintaan, ja osaavat ehdottaa meille hyödyllisiä parannuksia. On hyvä, että meidän ei tarvitse käyttää omia resursseja esimerkiksi tietoturvan hoitamiseen.”, kehuu Perkola. 

Dellin palvelinratkaisu mahdollistaa tehokkaat ja luotettavat pilvipalvelut 

Palvelinjärjestelmien teknologian ja toteutustapojen kehittyessä oman palvelimen käyttöönotto on helpottunut ja nopeutunut, ja järjestelmät pystyvät yhä nopeampaan käyttäjien palveluun. Pienimmätkin yritykset voivat hyödyntää teknologiaa kustannustehokkaasti. 

Lue lisää palvelimen osto-oppaastamme!

Dell-logo

Olemme Dell Platinum -kumppani.

 

Lue myös nämä referenssit

Kuljetus-Perkola Oy - Logistiikan ammattilainen tarvitsee luotettavat IT-työkalut

Lue lisää

Finnos Oy - Maailman johtavaa röntgenteknologiaa sahoille

Lue lisää

Kotkan työterveys - Laadukasta työterveydenhuoltoa toimivan IT:n avulla

Lue lisää

Jukolan viesti ja Suomen Suunnistusliitto - Tulospalvelun pitää toimia luotettavasti

Lue lisää

Värväämö Oy - Verkkoratkaisu palveluna, hiljaisuus on tyytyväisyyden merkki

Lue lisää
Asiakasreferenssi Oikia Oy

Oikia Oy - Sopiva IT-ratkaisu yhdellä kuukausihinnalla

Lue lisää
Databros - Arctic relays referenssi

Arcteq Relays Oy - Liiketoimintaa tukeva IT-ympäristö

Lue lisää
DG-verkkoratkaisut

Huhtala Logistics - IT-infrastruktuuri rakennettiin yhden viikonlopun aikana

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.