FIN Kotimaanpuhelinpalvelut - DG SataIT

Kontaktointipalvelussa ei ole aikaa odotella tietokoneen hidastelua

Data Group Kouvola ja Fujitsu toimittivat uudet työasemat FIN Kotimaan Puhelinpalveluille

FIN Kotimaan Puhelinpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu moderni puhelinpalveluyritys, jonka palveluja ovat ratkaisumyynti, asiakaspalvelu, koulutus & konsultointi sekä myynnin ja markkinoinnin kohdistaminen.

Contact Center -yrityksen henkilöstölle puhelin on se tärkein työväline, mutta työasema tulee hyvänä kakkosena. Työntekijä arvostaa työvälineissään nopeutta ja helppoa käytettävyyttä. Hankinnoista vastaava taas haluaa hyvää laatua kilpailukykyisellä hinnalla.

Puhelinpalvelut Oy oli hankkinut edelliset tietokoneet vuosina 2011-2012. Koneiden muistikapasiteetti ei enää riittänyt, joten työasemat päätettiin uusia vuoden 2015 lopussa, jolloin hanke myös kilpailutettiin. Merkkivaihtoehtoja oli muutama. 

FIN Kotimaanpuhelinpalvelut - DG SataIT

Yrityksen toimitusjohtaja Mika Turkki kertoo, että heille paikallisuus oli vahva valintakriteeri: ”Haluamme tukea paikallista elinkeinoelämää. Päädyimme Data Group Kouvolan tarjoamiin tarpeisiimme sopiviin, laadukkaisiin Fujitsu ESPRIMO P556 -työasemiin kolmen vuoden OnSite-takuulla. Saimme kilpailukykyiset hinnat ja meillä oli hyvät kokemukset aikaisemmasta yhteistyöstä Data Groupin kanssa. Myös Fujitsu merkkinä oli tuttu ja hyväksi havaittu.”

60 työaseman toimitus aikataulutettiin pariin osaan. Laitteet toimitettiin sovitusti esiasennettuina, käyttövalmiina myös tietoturvan osalta. Puhelinpalveluiden vastuulle jäi vain omille asiakkailleen räätälöityjen ohjelmistojen asennus. 

Uudet koneet saivat käyttäjiltään tyytyväisen palautteen - kontaktointipalvelussa ei ole aikaa odotella tietokoneen hidastelua. 

Tarvitsimme henkilöstöllemme luotettavia perustyöasemia, jotka ovat käytössä 160 h kuukaudessa. Emme välttämättä hankinnoissa juokse sen viimeisen euron perässä. Arvostamme paikallista toimijaa, joka palvelee meitä hyvin tarjoten laitteet ja palvelut kilpailukyiseen hintaan. Fujitsu oli luonnollinen valinta, koska tietokoneet olivat ennestään tuttuja. Kolmen vuoden OnSite-takuu varmistaa nopean huoltopalvelun vikatilanteissa, joita on kuitenkin ollut todella vähän. Olemme tyytyväisiä IT-kumppaneihimme. 

- Toimitusjohtaja Mika Turkki, FIN Kotimaan Puhelinpalvelut Oy 

 

 

Lue myös nämä referenssit

Kirami Oy

Kirami Oy - Laitteet ja ylläpito pystytään ostamaan yhdeltä toimittajalta

Lue lisää
Puhdistamo IT-ratkaisu

Puhdistamo - Samasta paikasta laitteet, huolto ja ylläpito

Lue lisää
Ravimäkiyhdistys Oy - Office 365

Ravimäkipalvelut Oy - Toimintaamme tukeva IT-ratkaisu

Lue lisää
Työplus - Videoneuvottelu

Työplus - Videoneuvottelu säästää työaikaa ja parantaa etäkokousten laatua

Lue lisää
KW-Component & DG Infonäyttö

KW-Component - Infonäyttöjärjestelmä sisäisessä viestinnässä

Lue lisää
KooKoo

KooKoo Hockey - Myyntiä hallitaan keskitetyllä kassaratkaisulla

Lue lisää
Jylhän sähköosuuskunta

Jylhän Sähköosuuskunta - IT-ympäristö on varmennettu ja virtualisoitu

Lue lisää
Tuholaistorjunta

Nopest - Tuholaisyritys hoitaa asiat ketterämmin

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.