Keikyän Kivi

Keikyän Kivi - Tiedot tilauksista löytyvät nyt helposti

Hautakivien erikoisliikkeessä etsittiin ennen tietoa papereista, nyt tärkeät tiedot löytyvät helposti ja nopeasti sähköisesti toiminnanohjausjärjestelmästä. 

Keikyän Kivi Oy on vuodesta 1933 saakka valmistanut hautakiviä. Yritys on laajentanut usealle paikkakunnalle. Tuotantotilat sijaitsevat Sastamalassa ja kivijalkamyymälöitä on jo neljä: Turussa, Vantaalla ja kaksi liikettä Tampereella. Hautakiviedustajia on Suomessa yli sata. Vielä vuosi sitten yritys pyöritti tilauksia Excel-pohjaisesti. Nyt hautakivien erikoisliike on siirtynyt käyttämään Storage IT:n EASY Toimi –toiminnanohjausjärjestelmää. Koska yrityksen päätuotteita ovat yksilölliset hautakivet ja niihin liittyvät työt, tarvittiin myös toiminnanohjausjärjestelmään tuotannolle, myynnille ja hallinnolle sopivaa toimialakohtaista räätälöintiä – mutta kustannustehokkaasti.

–Voimme seurata nyt myynnin kehitystä ja tilaukset löytyvät ilman mappien tonkimista. Logistiikkajärjestelyt ja kuljetusraportit ovat myös nykyisin sähköisiä. Laskutuskin sujuu joutuisammin, summailee Marita Uurto Keikyän Kivi Oy:stä muutosta aikaisempaan.

Järjestelmältä vaadittiin joustavuutta ja räätälöintiä

Kun suunnittelupalvelu ja ajanmukainen valmistusteknologia mahdollistavat yksilöllisten muistomerkkien valmistuksen, tarvittiin myös järjestelmältä joustavuutta. EASYyn lisättiin muun muassa ominaisuus, jolla hautakiven asentaja voi ottaa asennetusta kivestä valokuvan mobiililaitteella ja lisätä sen suoraan järjestelmään mobiilisovelluksen avulla.

– EASYn avulla kaikki asiakkaiden ja jälleenmyyjien tiedot ovat keskitettynä yhteen paikkaan. Järjestelmä on integroitu suoraan tilausjärjestelmään, Uurto kertoo. Myyntimies on myynnin työkalu Myyntipäällikön työkaluksi valittiin EASY Myyntimies, joka tukee asiakkuudenhallintaa, ja johon myyntipäällikkö voi kirjata tietoja jälleenmyyjien kanssa käydyistä tapaamisista ja keskusteluista.

–EASY Myyntimies on EASY Myynninseuranta -kokonaisuuteen liittyvä mobiilisovellus. Myyntimies sisältää ratkaisut, joilla hoidat kätevästi kontaktit asiakkaisiin ja pidät kirjaa tekemästäsi työstä paikasta riippumatta, kertoo järjestelmän Keikyän Kivelle toimittaneen Data Group JH Computerin Pasi Vehmaa.

Lue myös nämä referenssit

Asiakasreferenssi Oikia Oy

Oikia Oy - Sopiva IT-ratkaisu yhdellä kuukausihinnalla

Lue lisää
Databros - Arctic relays referenssi

Arcteq Relays Oy - Liiketoimintaa tukeva IT-ympäristö

Lue lisää
DG-verkkoratkaisut

Huhtala Logistics - IT-infrastruktuuri rakennettiin yhden viikonlopun aikana

Lue lisää
DG Porvoo - Lääkärikeskus Fenix

Lääkärikeskus Fenix - Terveyspalvelualalla tietoturvan merkitys on suuri

Lue lisää
Kirami Oy

Kirami Oy - Laitteet ja ylläpito pystytään ostamaan yhdeltä toimittajalta

Lue lisää
Puhdistamo IT-ratkaisu

Puhdistamo - Samasta paikasta laitteet, huolto ja ylläpito

Lue lisää
Ravimäkiyhdistys Oy - Office 365

Ravimäkipalvelut Oy - Toimintaamme tukeva IT-ratkaisu

Lue lisää
Työplus - Videoneuvottelu

Työplus - Videoneuvottelu säästää työaikaa ja parantaa etäkokousten laatua

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.