Karhu Voima

Karhu Voima Oy - Yhteistyötä nopealla aikataululla

Karhu Voima Oy on viime kesänä perustettu uuden ajan energiayhtiö 

Karhu Voima Oy on markkinoilla ainutlaatuinen energiayhtiö, jonka asiakaslähtöiset energiatuotteet ja -palvelut auttavat sinua ymmärtämään nykyistä paremmin, mihin kulutat energiaa ja samalla säästämään – kuluttamaan vähemmän. Karhu Voima on Kotkan Energia Oy:n ja Haminan Energia Oy:n puoliksi omistama yritys.

Karhu Voima tarjoaa asiakkailleen monipuolisia energiatuotteita ja -palveluita, kuten sähkötuotteet, energian säästöön liittyvät ratkaisut, aurinkopaneelipaketit ja erilaiset energian käyttöön liittyvät palvelut. 

Yhteistyötä nopealla aikataululla

Yritys syntyi pitkän ideoinnin jälkeen nopeasti kesällä 2016. Yhteistyössä Data Group Kotkan kanssa suunniteltiin IT-ympäristö, joka saatiin pystytettyä ja otettua käyttöön hektisellä aikataululla. Data Group toimitti Karhu Voimalle kokonaisratkaisun, johon kuuluivat kaikki IT- ja laiteratkaisut sekä toimistolle että liikkuville myyntipisteille. Data Groupin kanssa IT-ympäristöä oli suunnittelemassa ja rakentamassa Haminan Energia Oy:n tietohallintopäällikkö Jari Leskinen.  

Kokonaisuuteen sisältyi Dellin palvelinympäristö, sisäverkon aktiivilaitteet, verkkoympäristö, päätelaitteet, kannettavat tietokoneet, telakointiasemat, tuplanäytöt ja tabletit sekä Konica Minoltan monitoimitulostusratkaisu. Lisäksi mukaan laitettiin F-Securen tietoturvaratkaisu sekä Microsoftin Office 365 -palvelut, kuten sähköpostit. 

Tärkeää turvatut yhteydet

Sopiva palvelinratkaisu ja mobiililaitteet telakoineen löytyivät Delliltä. ”Karhu Voiman henkilökunta työskentelee tavallisten toimisto-olosuhteiden lisäksi myös toimiston ulkopuolella, kuten pop-up-myymälässä”, kertoo Karhu Voima Oy:n toimitusjohtaja Sanna Kytömäki. ”Silloin laitteiden on oltava tarvittaessa helposti liikuteltavia ja niissä on oltava turvatut mobiilidatayhteydet tietojärjestelmäyhteyksiä varten. Ratkaisut ja laitteet valittiin siis niin, että ne tukevat sekä toimisto- että etätyöskentelyä.”

Toimisto-olosuhteissa henkilökunta tekee asiakaspalvelutehtäviä sekä omilla että osakkaiden tietojärjestelmillä. Tarvitaan useampia näyttöjä ja useita yhtä aikaisesti auki olevia sovelluksia. Siksi päädyttiin turvallisilla mobiilidatayhteyksillä varustettuihin kannettaviin Dell-työasemiin, jotka toimistossa liitetään useampaan näyttöön telakointiasemalla. 

”Koska koko ympäristö, mukaan lukien työasemalaitteet, verkkolaitteet, AD, varmistukset ja tulostusratkaisut suunniteltiin ja toteutettiin yhdessä Data Group Kotkan asiantuntijoiden kanssa, saatiin hyvin yhteen toimiva kokonaisuusratkaisu.” summaa tietohallintopäällikkö Jari Leskinen.

Lue myös nämä referenssit

Kirami Oy

Kirami Oy - Laitteet ja ylläpito pystytään ostamaan yhdeltä toimittajalta

Lue lisää
Puhdistamo IT-ratkaisu

Puhdistamo - Samasta paikasta laitteet, huolto ja ylläpito

Lue lisää
Ravimäkiyhdistys Oy - Office 365

Ravimäkipalvelut Oy - Toimintaamme tukeva IT-ratkaisu

Lue lisää
Työplus - Videoneuvottelu

Työplus - Videoneuvottelu säästää työaikaa ja parantaa etäkokousten laatua

Lue lisää
KW-Component & DG Infonäyttö

KW-Component - Infonäyttöjärjestelmä sisäisessä viestinnässä

Lue lisää
KooKoo

KooKoo Hockey - Myyntiä hallitaan keskitetyllä kassaratkaisulla

Lue lisää
Jylhän sähköosuuskunta

Jylhän Sähköosuuskunta - IT-ympäristö on varmennettu ja virtualisoitu

Lue lisää
Tuholaistorjunta

Nopest - Tuholaisyritys hoitaa asiat ketterämmin

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.