Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy

Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy on täyden palvelun konepaja, joka toimii järjestelmätoimittajana ja osavalmistajana vaativille ajoneuvo- ja koneenrakennusteollisuuden yrityksille Karkkilassa. Yritys on kasvanut yhden miehen yrityksestä viiden miljoonan liikevaihdon konepajaksi, jossa työskentelee lähes 40 henkilöä.

Luottokumppani ratkaisee haasteet vikkelästi ja tukee kasvupolulla 

Hitsaus- ja Rakennustyö Ahon ja Pasmartin yhteistyö juurtuu vuosien taakse. Pasmart hoitaa yrityksen laitehankinnat ja ylläpitää sekä kehittää yrityksen IT-infrastruktuuria kokonaisuutena.

— Pasmart on luottokumppanimme kaikissa IT-asioissa. Keskustelemme ja ideoimme yhdessä, miten voimme hyödyntää uusia IT-ratkaisuja toimintamme kehittämisessä. Pasmart tuntee toimintatapamme, järjestelmämme ja tuotantokoneemme ihan lattiatasolla, joten voimme luottaa siihen, että he osaavat suositella meille parhaiten toimivia ratkaisuja.

Reilu vuosi sitten Hitsaus- ja Rakennustyö Aho laajensi toimintaansa uusiin tehdastiloihin. Osa toiminnoista jäi vanhaan toimipaikkaan, mutta IT-ympäristö ja palvelimet siirrettiin myös uuteen tehtaaseen.

— Pasmartilla oli muutossa iso rooli. He suunnittelivat ja rakensivat koko IT-ympäristön uudelle tehtaalle. Projekti sujui erinomaisesti. On hyvä, että IT-kumppania voi välillä vähän haastaakin, niin kehitymme ja kasvamme yhdessä.

Henkilökohtainen IT-tuki on aina puhelinsoiton päässä

Nopeat, luotettavat yhteydet ovat ja toimivat IT-järjestelmät ovat nykypäivänä keskeisessä osassa mitä tahansa liiketoimintaa. Ongelmatilanteissa on tärkeää saada apua nopeasti.

— Työmme sujuvuus laskutuksesta työnjohtoon riippuu siitä, miten IT-järjestelmät toimivat. Pasmartille on aina helppo pirauttaa, jos jokin vähääkään mietityttää. Apua ei tarvitse jäädä odottelemaan, vaan pulmiimme etsitään heti ratkaisu.

Nordgren mainitsee Pasmartin kotikenttäetuna myös sen, että yksi Pasmartin työntekijöistä asuu yrityksen kotipaikkakunnalla, Karkkilassa. Paikallisuus ja ihmisten henkilökohtaiset suhteet lujittavat luottamusta entisestään.

— Jätän IT-asioista huolehtimisen todella mielelläni Pasmartin käsiin. Näin minun ei itse tarvitse niitä juurikaan miettiä ja koko yrityksemme säästää aikaa. Olemme todella tyytyväisiä yhteistyöhömme.


Kaipaatko luottokumppania IT-infran ylläpitoon ja kehittämiseen? Ota yhteyttä!
 

Lue myös nämä referenssit

Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy

Lue lisää

Kuljetusrinki Oy

Lue lisää
Mamma Rosa

Kaukoravintolat Oy

Lue lisää
PaSmart ja Haarnio

Haarnio Oy

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.