PaSmart ja Haarnio

Haarnio Oy

Haarnio Oy on Vihdissä sijaitseva opastamisratkaisuihin keskittynyt yritys. Se suunnittelee, valmistaa, asentaa ja ylläpitää nykyaikaisia opasteita ja opasteratkaisuja. Haarnio Oy on vuonna 1970 perustettu perheyritys, joka työllistää tällä hetkellä n.20 henkilöä. Yrityksen liikevaihto vuonna 2019 oli 2M€.

Paikallinen IT-kumppani on luotettava ja turvallinen valinta

Pasmart on Haarnio Oy:n pitkäaikainen IT-kumppani. Vuosien yhteistyö ei ole itsestäänselvyys, vaan sen eteen on tehty jatkuvaa kehitystyötä. Haarnio Oy:n toimitusjohtaja Jari Haarnio kuvaileekin yhteistyötä yhteiseksi matkaksi, jossa molemmat yritykset ovat saaneet synergiaetua.

—Tiivis suhde on pysynyt ystävällisenä ja läheisenä, mutta kuitenkin ammattimaisena. Pasmart on kasvanut ja kehittynyt meidän rinnallamme ja on tarjonnut meille osaamista ja apua juuri niissä tilanteissa, jotka ovat olleet ratkaisevia eteenpäin menemisen kannalta, Haarnio sanoo.

Pasmart oli luonnollinen valinta kumppaniksi siitäkin syystä, että yritys sijaitsee lähietäisyydellä. Huoltoapu on kävelymatkan päässä, joten matkakuluja ei synny. Paikallisella IT-kumppanilla on lisäksi kiinnostusta ja tietämystä paikallisista olosuhteista: jos signaalit eivät liiku tarpeeksi nopeasti, se kiinnostaa myös heitä itseään. Näihin haasteisiin tartutaan tarvittaessa heti, asioista otetaan selvää ja ne hoidetaan kuntoon.

Kiinnostus asiakkaan bisnestä kohtaan

Yrityksen liiketoiminnan kehittymisen kannalta on tärkeää, että IT-kumppani ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan ytimen ja tavoitteet. Pelkän ymmärryksen lisäksi pitää kuitenkin olla myös kiinnostusta alaa kohtaan.

Asiakas säästää aikaa, kun IT-kumppani vie automaattisesti asioita eteenpäin ja tarjoaa ratkaisuja, joita asiakas ei ole edes osannut kysyä.  Luotettava IT-kumppani pitää huolen myös siitä, että kustannukset pysyvät järkevinä ja prosessit palvelevat tarkoitustaan.

—Meille tarjotaan hinnaltaan kohtuullisia ja meidän toimintaympäristöä parhaiten palvelevia ratkaisuja. Useat laitteet ovat olleet myös Pasmartilla omassa käytössä, joten niiden toiminta on jo kertaalleen testattu ja hyväksi havaittu.

Kaiken kattavaa palvelua ystävällisellä twistillä

Kokonaisvaltaisesta osaamisesta ja palvelualttiudesta kertoo ehkä parhaiten se, että Pasmart on ottanut kaikista asioista selvää, vaikka ne eivät aina olisi edes olleet suoraan IT-ratkaisuihin liittyviä haasteita.

—En ole koskaan kuullut heidän sanovan, että ota tämä palvelu jostain muualta. Pasmartilla otetaan asiakkaan murheet omiksi ja ne ratkotaan niin, että asioissa päästään eteenpäin.

Haarniolla arvostetaan myös sitä, että lisäkäsiä ja apua on tarjolla silloin, kun sille on akuutti tarve.

—Jotta voimme ohjata omat resurssimme tuottavaan työhön, on hyvä, että voimme ostaa palveluita luotettavalta taholta. Pasmart tarjoaa monipuolista osaamista inhimillisellä ja käytännönläheisellä tavalla.  

Lue myös nämä referenssit

Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy

Lue lisää

Kuljetusrinki Oy

Lue lisää
Mamma Rosa

Kaukoravintolat Oy

Lue lisää
PaSmart ja Haarnio

Haarnio Oy

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.