FC KTP referenssi

FC KTP – Uusi kassajärjestelmä tehostaa myyntiä ja vähentää hävikkiä

FC KTP (Kotkan Työväen Palloilijat) on perustettu Kotkassa vuonna 1927, ja se on yksi Suomen vanhimmista ja perinteikkäimmistä jalkapalloseuroista. KTP pelaa kotiottelunsa Arto Tolsa -stadionilla, joka on nimetty menestyneen kotkalaisen jalkapallolegendan Arto Tolsan mukaan.

FC KTP -yhdistyksellä on kotistadionin myyntipisteiden lisäksi torikahvila Kaks7 Cafe & Bar sekä ravintolateltta Kotkassa vuosittain järjestettävillä Meripäivillä. Myyntitapahtumia on anniskelupaikoissa ja otteluissa paljon. Valtaosa asiakkaista maksaa korteilla, joten kassa- ja maksujärjestelmän on kestettävä ruuhkapiikit takkuamatta.

Moderni, pilvipohjainen ja laiteriippumaton kassaratkaisu

3G-verkossa toimineen maksuratkaisun tultua auttamattomasti elinkaarensa päähän DG SataIT toimitti seuralle uudentyyppisen, pilvipohjaisen Vektori-kassaratkaisun. Vektori-ohjelmisto toimii millä tahansa päätelaitteella reaaliaikaisesti, ja käyttäjä näkee myynnit, kuitit ja raportit yhdestä paikasta. Korttimaksut vastaanotetaan Viva Wallet -maksupäätteillä. Kotkan Meripäivien ravintolateltassa ja torikahvilassa on mobiilien maksupäätteiden lisäksi käytössä tablettipohjaiset pääkassat, joissa on näyttö, pienikokoinen asiakkaan hintanäyttö, integroitu maksupääte sekä kassalaatikko käteismaksujen vastaanottoa varten.

FC KTP -yhdistyksen markkinointiassistentti Jenna Halmetoja, joka toimii myös myyntipisteiden koordinaattorina, kertoo uuden järjestelmän vapauttaneen hänen aikaansa muihin työtehtäviin.

- Uusi järjestelmämme on todella tehokas. Myynti raportoituu automaattisesti samaan paikkaan kaikilta maksupäätteiltä eikä käsin tehtäviä selvittelyjä enää tarvitse tehdä. Aikaisemmin esimerkiksi Epassien ja Smartum-seteleiden myynnin erottaminen vaati manuaalista työtä ja vei paljon aikaa. Nyt voin seurata helposti myyntiä lipputyypeittäin ja tuotteittain. Näen raporteista eri tuotteiden myynnit eriteltyinä, jolloin osaan tilata makkaraa jne. menekin mukaa ja hävikki pienenee, Jenna kertoo.

"En voi kuin suositella tätä kokonaisratkaisua"

Jenna toteaa isoksi eduksi myös Vektori-kassan helppokäyttöisyyden. Kun käyttöliittymä on selkeä, on seuran junioreiden ja muiden vapaaehtoisten koulutus järjestelmän käyttöön nopeaa ja homma toimii lyhyellä perehdytyksellä. Ja silloin harvoin, kun tukea on tarvittu, Jenna on saanut nopeasti vastauksia ja apua SataIT:n tuesta.

- En voi kuin suositella tätä kokonaisratkaisua. DG SataIT:n palvelu on todella laadukasta ja ystävällistä. Kassajärjestelmä on toimintavarma, helppo sisäistää, ja kattavista raporteista saan kaikki tarvitsemani tiedot nopeasti. Olen hyvin tyytyväinen sekä kumppanimme palveluun että uuteen järjestelmäämme, kiittelee Jenna Halmetoja.

Myös seuran puheenjohtaja Jukka Mustonen kehuu uutta järjestelmää.

- Uusi kassaratkaisumme on äärettömän hyvä, ja se on tehostanut monin tavoin myyntipisteidemme toimintaa. Suosittelen lämpimästi vastaavaa järjestelmää urheiluseuroille, tapahtumanjärjestäjille sekä erilaisiin yleisötilaisuuksiin, ylistää Mustonen.

Lue myös nämä referenssit

FC KTP referenssi

FC KTP – Uusi kassajärjestelmä tehostaa myyntiä ja vähentää hävikkiä

Lue lisää

Lukkari-Jukola 2022 - Uudenlaisen kassaratkaisun ansiosta maksut eivät madelleet suurtapahtumassa

Lue lisää
Kymen Vesi

Kymen Vesi - Työyhteisöviestinnällä räätälöityä tietoa eri yksiköiden tarpeisiin

Lue lisää
Kaakkois-Suomen Sydänpiiri

Kaakkois-Suomen Sydänpiiri ry ja Etelä-Karjalan Muistiluotsi - Teknologisia ratkaisuja viestinnän parantamiseen

Lue lisää
Oiltanking Finland Oy | IT-palvelumalli kehittyy ja kasvaa ajan myötä

Oiltanking Finland Oy

Lue lisää
Haminan Energia | IT-kumppanuudesta enemmän irti tiiviillä yhteistyöllä

Haminan Energia Oy – IT-kumppanuudesta enemmän irti tiiviillä yhteistyöllä

Lue lisää
KooKoo Hockey

KooKoo Hockey

Lue lisää
Ravimäkipalvelut Oy

Ravimäkipalvelut Oy

Lue lisää
Kotkan Seudun Talokeskus

Kotkan Seudun Talokeskus

Lue lisää
Kennel-Rehu: Yrityksen tietosuoja-asiat kerralla kuntoon

Kennel-Rehu

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.