Eco-Paronen

Eco-Paronen Oy - Laitteiden tulee olla toimintavarmoja ja pitkäikäisiä

Eco-Paronen Oy on vuodesta 1988 toiminut kiinteistöjen rakennusautomaation moniosaaja.

Perheyrityksen päätuotteita ovat energianhallinta, urakointi, huolto ja rakennusautomaatiojärjestelmien ylläpito. Toimipaikka ja varasto sijaitsevat Vantaalla.

Yksi yrityksen tarjoamista palveluista ovat kiinteistövalvomot. Keskitetty kiinteistövalvomo turvaa rakennusten toimivuutta ja nopeuttaa huoltotöiden sujuvuutta antamalla vikatilanteissa mahdollisimman nopean hälytyksen päivystävälle huoltomiehelle. 

Kiinteistövalvomoratkaisujen avulla valvotaan esimerkiksi rakennusten ilmastointia, lämmitystä, valaistusta ja sähkölukkoja. Ratkaisun avulla optimoidaan olosuhteet ja säästetään pidemmällä aikavälillä kustannuksissa. Kiinteistövalvomoja käytetään mm. julkisissa rakennuksissa, hotelleissa, ravintoloissa, asunto-osakeyhtiöissä sekä omakotitaloissa.

Eco-Paronen toteuttaa valvomon asentamalla kiinteistövalvontaohjelmiston asiakkaan tiloihin sijoitettavalle Fujitsun pöytäkoneelle tai palvelimelle. Kiinteistöstä vastaavat saavat näin reaaliaikaista tietoa rakennuksista. Viat havaitaan nopeasti, ja optimaaliset säädöt turvaavat tilojen toimivuutta vuorokauden ympäri.

Eco-Parosen toimitusjohtaja Johanna Paronen toteaa, että valvomoissa käytettävien laitteiden tulee olla toimintavarmoja ja pitkäikäisiä. ”Olemme asentaneet jo yli kymmenen vuoden ajan valvontaohjelmistot pelkästään Fujitsun ESPRIMO-pöytäkoneille sekä PRIMERGY TX -palvelimille. Kaikki laitteet on hankittu paikalliselta Data Group -myyjältä. Olen vaativa tietokoneiden laadun suhteen; Fujitsun koneet täyttävät kaikki laatuvaatimuksemme”, jatkaa Paronen.

Valvomoissa käytettävien laitteiden tulee olla toimintavarmoja ja pitkäikäisiä

Laitteet hankitaan tarvittaessa kolmen vuoden OnSite-takuulla. Tosin viallisia koneita on ollut vain yksi koko yhteistyön aikana. Tämä on todella vähän, kun asiakaskohteissa on käytössä tälläkin hetkellä kymmeniä laitteita. Myös omille asentajille valittiin konekantaa uudistettaessa työjuhdiksi luotettavat Fujitsun LIFEBOOK-kannettavat, kuten aina ennenkin.

Data Group Tuusula on Eco-Parosen luottotoimittaja

Data Group Tuusula on ollut Eco-Parosen luottotoimittaja jo liikkeen perustamisesta asti. Fujitsun virallisena kumppanina jälleenmyyjä saa valmistajalta säännöllistä koulutusta, kilpailukykyisen hinnoittelun sekä aina ensimmäisenä tiedon uusista tuotejulkistuksista, loppuasiakkaan eduksi. Raudan lisäksi Data Group toimittaa Eco-Paroselle taloushallinto-ohjelmistot sekä oheistuotteet ja -palvelut, kuten virtuaalipalvelimien ylläpidon.

- Olen tyytyväinen IT-toimittajiimme. Molempien kumppanien kanssa on yhteistä taivalta takana yli kymmenen vuotta. Saan hyvää palvelua paikallisesta Data Group -liikkeestä. Fujitsun laitteita suosin, koska olen itse testannut laitteet, ja vaativana käyttäjänä olen ne hyväksi todennut. -Toimitusjohtaja Johanna Paronen, Eco-Paronen Oy

Lue myös nämä referenssit

Kirami Oy

Kirami Oy - Laitteet ja ylläpito pystytään ostamaan yhdeltä toimittajalta

Lue lisää
Puhdistamo IT-ratkaisu

Puhdistamo - Samasta paikasta laitteet, huolto ja ylläpito

Lue lisää
Ravimäkiyhdistys Oy - Office 365

Ravimäkipalvelut Oy - Toimintaamme tukeva IT-ratkaisu

Lue lisää
Työplus - Videoneuvottelu

Työplus - Videoneuvottelu säästää työaikaa ja parantaa etäkokousten laatua

Lue lisää
KW-Component & DG Infonäyttö

KW-Component - Infonäyttöjärjestelmä sisäisessä viestinnässä

Lue lisää
KooKoo

KooKoo Hockey - Myyntiä hallitaan keskitetyllä kassaratkaisulla

Lue lisää
Jylhän sähköosuuskunta

Jylhän Sähköosuuskunta - IT-ympäristö on varmennettu ja virtualisoitu

Lue lisää
Tuholaistorjunta

Nopest - Tuholaisyritys hoitaa asiat ketterämmin

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.