DG webhotellista uutta potkua muotiverkkokauppa Freezerille

Freezer Fashion on Huittisten keskustassa toimiva naisten ja miesten muotiliike - ja nykyisin myös verkkokauppa. Liike on siskosten, Hannamarin ja Sanna-Kaisan, viisi vuotta sitten toteutunut unelma.

Verkkokauppa perustettiin asiakkaiden toiveesta pandemian kurittaessa perinteistä kivijalkakauppaa. Kaupan suunnittelussa ja toteutuksessa turvauduttiin ammattilaisten apuun, mutta haasteiksi muodostuivat verkkokaupan nopeus sekä toimintavarmuus.

Haasteena hitaus

Verkkokaupan nopeat latautumisajat ovat olennaisia sekä asiakaskokemuksen että hakukonenäkyvyyden kannalta. Verkko-ostajat vaihtavat nopeasti toiseen kauppaan, jos tuotteiden selailu ja ostaminen koetaan haastavaksi tai hitaaksi. Lisäksi hakukonejätti Google mittaa sivustojen ja verkkokauppojen latautumisnopeuksia, mikä vaikuttaa sivustojen sijoituksiin hakutuloksissa. Google suosii hyvin SEO-optimoituja ja teknisesti nopeita verkkosivustoja ja -kauppoja.

JH Computerin verkkokaupalle optimoitu webhotelli

JH Computerilla on oma kotimainen palvelinsali, josta löytyy palveluna verkkokaupalle optimoitu webhotellitila. Palvelintila on teknisiltä ominaisuuksiltaan erinomainen WordPress-verkkoalustalle, minkä ansiosta kauppa toimii nopeasti ja luotettavasti. Saatavana on myös WordPress-sivustojen päivityspalvelu, joka sisältää hallitut alustan ja pluginien päivitykset kahden viikon välein.

- Olemme hyvin tyytyväisiä JH Computerin webpalvelintilaan ja palveluun. Verkkokaupan nopeusongelma saatiin pikaisesti kampitettua ja saamamme palvelu on ollut huippuluokkaa. Meille oli tärkeää nopea toiminta, jotta saamme juuri avatun verkkokauppamme toimimaan mahdollisimman hyvin heti alusta alkaen, kehuu kauppiaskaksikon Hannamari Heinonen.

Tutustu webhotellipalveluun

 

Lue myös nämä referenssit

Vastuullisuudestaan tunnettu Oittisen tila valitsi tulostimen palveluna

Lue lisää

DG webhotellista uutta potkua muotiverkkokauppa Freezerille

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.