Entä jos lopettaisit jatkuvan säätämisen laitteiden kanssa?

Konttorilinjan laitepaketti alkaen 49 euroa / kk ja IT- ylläpitopaketti alkaen 69 € / kk. Jatkuva palvelumme vapauttaa sinut tekemään oikeita töitä. Lupaamme, että saat apua alle kolmessa tunnissa.

Emil Kujansuu

Onko IT sinulle pakollinen paha, joka aiheuttaa harmaita hiuksia? Hajoavatko laitteet juuri silloin, kun sinulla on juuri tärkeä työ kesken ja deadline painaa päälle? Ja oletko varma, että tietoturvasi on kunnossa?

Korkeatasoiset ICT-ratkaisumme eivät ole vain palveluita - ne ovat avaimia menestykseesi digitaalisessa maailmassa. 
Yhdistämme huipputeknologian, rautaisen asiantuntemuksen ja yksilöllisen lähestymistavan luodaksemme ratkaisuja. jotka nostavat liiketoimitasi uudelle tasolle. 

Sanotaan se suoraan: IT aiheuttaa meille monenlaista päänsärkyä.

Vaikka teknologia helpottaa arkeamme monin tavoin, se saa myös pinnamme kireäksi. Yleensä pinna kiristyy, koska

❌ Järjestelmät ja laitteet ovat monimutkaisia käyttää.
❌ Päivittämättä ja huoltamatta jääneet laitteet tökkivät yleensä juuri tärkeimmällä hetkellä.
❌ Niiden ylläpito ja korjaaminen on työlästä ja vie paljon aikaa.
❌ Jokaiselle laitteelle on erikseen pyhitetty huoltaja, jota ei todellakaan saa kiinni silloin, kun tarve on suurin.
❌ Palveluita pitää ostaa useammasta eri paikasta.


 

Entä jos kokeilisit IT-tukea jatkuvana palveluna?

Me hoidamme kaikki toimiston tarvitsemat IT-palvelut yhdeltä luukulta. Olipa kyseessä uusien laitteiden hankinta, ohjelmistojen asennukset, päivitykset tai palvelinratkaisut, hoidamme ne kaikki. Hoidamme ne myös niin, että saat avun nopeimmillaan kolmen tunnin sisällä. Joskus asia voidaan saada pakettiin jo vartissa. Voimme nimittäin hoitaa vähintään 80 prosenttia asioista tietoturvallisen etäyhteyden välityksellä. Eli koneesi voi saada esimerkiksi uuden ohjelmiston parhaimmillaan kahvitaukosi aikana.

Mitä sinun tarvitsee tietää nykyisistä IT-laitteistasi, kun juttelet kanssamme? Vain laitteiden ja palveluiden nimet. Me hoidamme kaiken muun puolestanne.

Sinun ei tarvitse olla IT-nörtti puhuaksesi kanssamme. Kerromme sinulle selkokielellä asiat, joita tarvitset tehokkaaseen työntekoon.


 

Miten palvelumme sitten toimii?

Palvelupaketti

Hinnoittelemme palvelumme kiinteän kuukausihinnan mukaan. Sovimme siis, mitä siihen kuuluu, ja toimimme sen mukaan. Meiltä ei siis tule muita laskuja, ellemme ole niistä erikseen sopineet! Edullisin laitepakettimme on 45 euroa kuukaudessa. Edullisin laitekohtainen ylläpitopakettimme on 69 euroa kuukaudessa.

Tutustu paketteihin tarkemmin täällä

 

Meille on kunnia-asia, että palvelemme teitä juuri niin, kuin haluatte.

Asiakkaamme arvostavat juuri tätä ominaisuuttamme. Esimerkiksi Satakunnan Vahinkopalvelu Oy on kokenut saavansa IT-palvelua juuri silloin, kun he tarvitsevat:

”Saamme avun nopeasti silloin, kun pyydämme. Aamuseitsemältä kerrottu ongelma on ratkaistu jo yhdeksältä.”

Lue Satakunnan Vahinkopalvelun kokemuksista lisää täältä

Heli

Kenelle palvelumme sopivat?

✅ Yrityksille, jotka haluavat IT:stä mahdollisimman helppoa.
✅ Yrityksille, jotka haluavat pitää laitteensa ja palvelunsa aina ajan tasalla (mukaan lukien tietoturva).
✅ Yrityksille, jotka haluavat palvelun tämän päivän eivätkä ensi viikon aikana.
✅ Yrityksille, jotka haluavat kaikki IT-palvelut yhdeltä luukulta.

Kiinnostuitko kuulemaan lisää palveluistamme? Sovi kanssamme ilmainen kartoitushetki. Mietitään yhdessä, mikä olisi teille sopivin ratkaisu.


 

Yleisimpiä kysyttyjä kysymyksiä:

❓Ovatko etäyhteydellä hoidetut palvelut turvallisia?
❗️Käytämme Teamvieweria, jonka avulla varmistamme tietoturvallisen yhteyden. Asiakas näpyttelee tunnuksensa ja salasanansa itse, joten ne eivät leviä kenenkään muun tietoon.

❓Tarjoatte koneita leasing- tai vuokrasopimuksella. Mitä laitteelle tapahtuu, kun määräaika loppuu?
❗️Määräajan umpeutuessa laitteet vaihdetaan uusiin ja ne ovat teillä taas määräajan loppuun. Näin laitteenne pysyvät koko ajan tasalla. Me hävitämme vanhat koneet tietoturvallisesti. Yleensä koneiden sopimusaika on 36 kuukautta.

❓Miten nopeasti saan palvelua?
❗️Vasteajat ovat kolme tuntia ja 3–24 tuntia.
Kolmen tunnin vasteaika kuuluu välitöntä huoltoa vaativiin töihin, esimerkiksi jos laitevika keskeyttää liiketoiminnan. 3–24 tunnin vasteaika pitää sisällään sellaiset työt, jotka eivät aiheuta välitöntä keskeytystä liiketoiminnalle, mutta hankaloittavat esimerkiksi tukitehtäviä. Käytännössä pyrimme hoitamaan työt heti, jos suinkin pystymme saman tien auttamaan. Tämä on mahdollista tietoturvallisen etäyhteyden ansiosta.

it-services

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.