Företag

Mariehamns Kontorsmaskiner

Mariehamns Kontorsmaskiner grundades av Hans Danielsson i maj 1965 och började sin verksamhet på Ålandsvägen 22, syftet med verksamheten var att handhålla service samt reparationer av diverse kontorsmaskiner.

Redan det första verksamhetsåret startade även försäljning av bland annat räknesnurror, skrivmaskiner samt kassamaskiner, utvecklingen gick nu fram med stormsteg och i slutet av sextiotalet levererades den första datamaskinen.

År 1981 gjordes bolaget om till aktiebolag och i januari 1998 inköptes egna lokaliteter på Skarpansvägen 26 och efter diverse renoveringar samt flytt öppnades dörrarna den 1 juli 1998. I dag arbetar 9 personer inom företaget.

Utvecklingen under denna tid har varit enorm, men grundtanken från starten har vi fortfarande kvar, att tillhandahålla service, utföra reparationer samt handha allt materiel som används på kontorsarbetsplatsen. Produkterna har ökat markant och i dag lagerhåller vi drygt 1500 artiklar.

Vi är idag ett företag med gedigen branscherfarenhet. Våra främsta verksamhetsområden är produktförsäljning, service samt drift och support.

För oss på Mariehamns kontorsmaskiner Ab är det viktigt att vi kan ta ansvar för de produkter och tjänster vi säljer, att vi har bra erbjudanden och konkurrenskraftiga priser samt effektiv service.

DG Mariehamn

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.