Data Group -asiakastyytyväisyyskysely

Tyytyväiset asiakkaat ovat liiketoimintamme ydin.

Vastaamalla asiakastyytyväisyyskyselyymme autat meitä kehittämään palveluamme paremmaksi. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia.

Kiitos!

Vastaa kyselyyn tästä

 

 

DG Lappeenranta - Epson ja ympäristö

Meillä kaikilla on rooli paremman tulevaisuuden rakentamisessa.

Epsonille kestävän kehityksen yrityksenä oleminen tarkoittaa sitä, että organisaation kaikkiin näkökohtiin kiinnitetään huomiota – aina pienimmästä lampusta suurimpaan tehtaaseen. Se lisää innovointiamme, vauhdittaa kasvuamme, motivoi työvoimaamme ja lopulta antaa takaisin yhteiskunnalle. Se kuuluu myös olennaisena osana työskentelyymme kumppaneidemme kanssa toimitusketjussa.

DG Lappeenranta - Epson-mustesuihkutulostuksen edut

Lisää tuottavuutta ja pienennät ympäristövaikutuksia vaihtamalla Epsonin tulostimeen.

  • Jopa 3,5 kertaa nopeampi
  • Jopa 98 % vähemmän ylläpitotoimia
  • Jopa 95 % pienempi energiankulutus

Epsonin mustesuihkutulostimen tuottama jätemäärä (kuva) verrattuna vastaavan lasertulostimen jätemäärään. Lue lisää tästä.

 

 

 

DG Lappeenranta - Epson-huoltosopimuspalvelu

Tarjoamme kaikille myymillemme Epson monitoimilaitteille huoltosopimuspalvelua. Huoltosopimukset sisältävät muun muassa seuraavat asiat:

DG Lappeenranta - IT-ratkaisut

Jos maksamisen ratkaisut ovat meillä geeneissä, niin yhtä lailla tietokone ja siihen liittyvät moninaiset IT-palvelut ovat juurtuneet syvälle yhtiömme ytimeen. Vuonna 1995 perustetun yrityksen toiminnan kulmakivenä olivat itse valmistetut Extreme-merkkiset tietokoneet, joita tehtailtiin tuhatmäärin kauppakeskus Iso-Kristiinassa. Nyt muutamia vuosikymmeniä myöhemmin, tietokoneet ovat yhä tärkeä osa palvelukokonaisuuttamme.

DG Lappeenranta - IT-palvelut

Perinteiset IT-palvelut ovat olleet ydinosaamisaluettamme kohta jo 26 vuoden ajan. Meiltä löytyykin osaava apu joka lähtöön. Palvelemme yrityksiä sekä yksityisasiakkaita.

Tärkeimmät IT-palvelumme:

DG Lappeenranta - IT-laitteet ja hankintapalvelu

Yrityksen IT-laitehankinnat eivät ole nykyaikana helppoja.

Laitevalmistajien valikoimat ovat laajoja, mallisarjojen elinkaaret lyhyitä ja hinta-/ominaisuusvertailut usein lähes mahdottomia tehdä tekniikan kehittyessä nopeasti.

DG Lappeenranta - Kassajärjestelmä lyhytaikaiseen käyttöön

DG Lappeenranta - SKJ-Kassavirtaratkaisut

DG Lappeenranta - Kassajärjestelmä vaativaan käyttöön

Tilaa aihepiirin RSS-syöte