DG Lappeenranta - IT-ratkaisut

Jos maksamisen ratkaisut ovat meillä geeneissä niin tietokone ja siihen liittyvät moninaiset it-palvelut ovat juurtuneet syvälle yhtiömme ytimeen. Vuonna 1995 perustetun yrityksen toiminnan kulmakivi oli itse valmistetut Extreme merkkiset kloonitietokoneet joita tehtailtiin tuhatmäärin silloisissa tomitiloissamme Kauppakeskus Iso-Kristiinan ulkokäytävällä. Nyt muutamia vuosikymmeniä myöhemmin, tietokoneen paikka on edelleen lähes kaiken toiminnan ytimessä.

DG Lappeenranta - IT-palvelut

Perinteiset IT-palvelut ovat olleet ydinosaamisaluettamme kohta jo 26 vuoden ajan. Meiltä löytyykin osaava apu joka lähtöön. Palvelemme yrityksiä sekä yksityisasiakkaita.

Tärkeimmät IT-palvelumme:

DG Lappeenranta - IT-laitteet ja hankintapalvelu

Yrityksen IT-laitehankinnat eivät ole nykyaikana helppoja.

Laitevalmistajien valikoimat ovat laajoja, mallisarjojen elinkaaret lyhyitä ja hinta-/ominaisuusvertailut usein lähes mahdottomia tehdä tekniikan kehittyessä nopeasti.

DG Lappeenranta - Kassajärjestelmä lyhytaikaiseen käyttöön

DG Lappeenranta - SKJ-Kassavirtaratkaisut

DG Lappeenranta - Kassajärjestelmä vaativaan käyttöön

DG Lappeenranta - Kassajärjestelmä monipuolisilla toiminnoilla

DG Lappeenranta - Kassajärjestelmä perustarpeisiin

historia

vanha-aames

Tietoturvakartoitus yrityksille

Verkkorikolliset hyödyntävät julki tulleita uusia tietoturva-aukkoja yhä nopeammin.

Yritysten onkin varauduttava päivittämään tietojärjestelmiään ja sovelluksiaan uusilla keinoilla. Huijauksista ja tietojenkalasteluista kärsivät kaikki. Vaarassa ovat yrityksen omien tietojen lisäksi yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden tiedot.

Tilaa aihepiirin RSS-syöte