Lenovo ja Data Group

Kehitämme suomalaisille yrityksille sopivia palveluita yhteistyössä Lenovon kanssa.

Meiltä saat kaikki Lenovo-tuotteet ja palvelut. Autamme valitsemaan tarpeisiisi sopivat laitteet, sovellukset ja palvelut, sekä huolehdimme että kaikki perusasiat ovat kunnossa, jotta pääset suoraan työntekoon!

Tutustu PalveluPakettiimme

Data Group & HP

Kehitämme suomalaisille yrityksille sopivia palveluita yhteistyössä HP:n kanssa.

Meiltä saat kaikki HP-tuotteet ja -palvelut. Autamme valitsemaan tarpeisiisi sopivat laitteet, sovellukset ja palvelut, sekä huolehdimme että kaikki perusasiat ovat kunnossa, jotta pääset suoraan työntekoon!

Tutustu HP:n tuotteisiin ja palveluihin

Data Group in English

Data Group - Domestic IT partner

The work goes smoothly when the tools are in order. You get the best ICT-services and equipment from us to make your daily operations easy and cost-effective. In problem situations, our knowledgeable local help works quickly.

Data Group is a Finnish nationwide reliable, knowledgeable and professional chain formed by local ICT-retailers, founded in 1992. 

PalveluPaketti - UKK

Mitä PalveluPaketti sisältää?

Esitetyt vaihtoehdot ovat esimerkkejä erilaisista kokoonpanoista, jotta saisit paremman käsityksen Pakettien hintatasosta ja sisällöstä. Jokainen PalveluPaketti räätälöidään aina tarpeidesi perusteella juuri tarpeisiisi sopivaksi.

Tuleeko piilokuluja?

Kiinteän kuukausimaksun lisäksi ei tule muita kuluja.

Sisältyykö nettiyhteys ja puhelinliittymä?

Myös nettiyhteys ja puhelinliittymä voidaan liittää osaksi PalveluPakettia.

IT-palvelut

Konttorilinjan IT-palvelu alkaen 45 euroa / kk. Jatkuva palvelumme vapauttaa sinut tekemään oikeita töitä. Lupaamme, että saat apua alle kolmessa tunnissa.

Data Group -asiakastyytyväisyyskysely

Tyytyväiset asiakkaat ovat liiketoimintamme ydin.

Vastaamalla asiakastyytyväisyyskyselyymme autat meitä kehittämään palveluamme paremmaksi. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia.

Kiitos!

Vastaa kyselyyn tästä

 

 

DG Lappeenranta - Epson ja ympäristö

Meillä kaikilla on rooli paremman tulevaisuuden rakentamisessa.

Epsonille kestävän kehityksen yrityksenä oleminen tarkoittaa sitä, että organisaation kaikkiin näkökohtiin kiinnitetään huomiota – aina pienimmästä lampusta suurimpaan tehtaaseen. Se lisää innovointiamme, vauhdittaa kasvuamme, motivoi työvoimaamme ja lopulta antaa takaisin yhteiskunnalle. Se kuuluu myös olennaisena osana työskentelyymme kumppaneidemme kanssa toimitusketjussa.

DG Lappeenranta - Epson-mustesuihkutulostuksen edut

Lisää tuottavuutta ja pienennät ympäristövaikutuksia vaihtamalla Epsonin tulostimeen.

  • Jopa 3,5 kertaa nopeampi
  • Jopa 98 % vähemmän ylläpitotoimia
  • Jopa 95 % pienempi energiankulutus

Epsonin mustesuihkutulostimen tuottama jätemäärä (kuva) verrattuna vastaavan lasertulostimen jätemäärään. Lue lisää tästä.

 

 

 

DG Lappeenranta - Epson-huoltosopimuspalvelu

Tarjoamme kaikille myymillemme Epson monitoimilaitteille huoltosopimuspalvelua. Huoltosopimukset sisältävät muun muassa seuraavat asiat:

DG Lappeenranta - IT-ratkaisut

Jos maksamisen ratkaisut ovat meillä geeneissä, niin yhtä lailla tietokone ja siihen liittyvät moninaiset IT-palvelut ovat juurtuneet syvälle yhtiömme ytimeen. Vuonna 1995 perustetun yrityksen toiminnan kulmakivenä olivat itse valmistetut Extreme-merkkiset tietokoneet, joita tehtailtiin tuhatmäärin kauppakeskus Iso-Kristiinassa. Nyt muutamia vuosikymmeniä myöhemmin, tietokoneet ovat yhä tärkeä osa palvelukokonaisuuttamme.

Tilaa aihepiirin RSS-syöte