Visma Työnohjaus

Työnohjaus tehostaa kentällä tehtävää työtä

Selainkäyttöisellä Työnohjauksella hallitset, aikataulutat sekä seuraat kentällä tapahtuvia asennus-, ylläpito- ja huoltotöitä. Helppokäyttöiselllä työnohjauksella ja sen tehokkaalla hakutoiminnolla saat nopeasti kokonaiskuvan tilauskannasta ja resurssien työkuormasta sekä töiden tilasta. Luodun työtilauksen jälkeen resursointi tapahtuu selkeällä visuaalisella käyttöliittymällä.

Varaa ilmainen demo

nova
ltr

Työnohjaus hyödyntää Visma Novan perusrekistereitä, kuten hinnastoja, asiakastietoja ja varastosaldoja. Tuoreimmat tiedot asiakkaista on aina saatavilla selaimen kautta, myös ollessasi kentällä. Myös raportointi toteutuneista työtunneista palkanlaskentaa ja laskutusta varten tapahtuu kätevästi mobiililaitteella tai tietokoneella.

Haluaisitko kuulla lisää Visma Työnohjauksesta?

Jätä yhteydenottopyyntösi

Visma Nova Työnohjauksen toiminnallisuuksia

  • Visuaalinen työkalu töiden hallintaan
  • Työmaarekisteri
  • Huolto- ja laitehallinta
  • Extranet-toiminnot
  • Dynaamiset tiedonhakumahdollisuudet
  • Reklamaatioiden hallinta
  • Laadunvalvontaan tarvittavat toiminnallisuudet
  • Kenttämyyntiin tarvittavat ominaisuudet
ltr

Extranet-toiminnot

Extranet-toiminnon avulla esimerkiksi jälleenmyyjät ja asiakkaat voivat tehdä tilauksia suoraan järjestelmään, tarkastella saatavuus- ja tuotetietoja sekä hoitaa reklamaatioita. Raporteilta voi tarkastella kätevästi esimerkiksi erilaisia ostohistorian tietoja.

Huolto ja laitehallinta

Työnohjauksen avulla näet kätevästi asiakkaittesi laitteiden tiedot, tehdyt ja tulevat huoltotyöt sekä tarvittavat varaosat ja raaka-aineet samasta paikasta. Järjestelmään voidaan määritellä helposti esimerkiksi selainpohjaisesti toimivat mittauspöytäkirjat, huollon tarkastuslistat tai toimituspöytäkirjat dokumentointia varten. Valmistuneet työt voidaan kätevästi siirtää laskutukseen.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Töiden hallinta

Työnohjauksella voit resursoida ja hallinnoida työtilauksia yhdestä näkymästä sekä seurata töiden ja tehtävien edistymistä. Lisäksi voit raportoida työtilauksiin liittyviä tietoja, kuten tehtyjä tunteja ja käytettyjä varaosia. Tiedot voidaan siirtää helposti laskutukseen. Esimerkiksi asentajien käyttämät pientarvikkeet voidaan kohdistaa töiden tehtäviin laskutusta ja varastoseurantaa varten, eikä niiden laskuttaminen jää muistin varaan.

ltr2

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.