Visma Payroll

Helppokäyttöinen ja moderni palkkaohjelma

Visma Payrollista löydät kaiken olennaisen, mitä tarvitset palkanlaskennassa. Suosittelemme sitä osana Visma.netiä tai erillisratkaisua hakeville yrityksille. Visma Payroll tukee 1.1.2019 voimaan astunutta Tulorekisteriä.

Ota yhteyttä Varaa aika esittelyyn

Visma Payroll ipad
visma_payroll_adaptability

Helppo käyttää missä ja milloin vain

Visma Payroll toimii selaimella, joten se on ulottuvillasi, kun käytössäsi on internet-yhteys. Selkeä ja moderni käyttöliittymä tekee ohjelmiston käytöstä mukavaa. Voit käyttää Visma Payrollia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

visma_payroll_save-time

Reaaliaikaista palkkaraportointia

Säästä aikaa selkeiden, reaaliaikaisten raporttien avulla. Lomaraportoinnilla saat näkyvyyden työntekijöiden ansaitsemiin ja pitämiin lomiin sekä yrityksen loma-palkkavelkaan. Raporteilla voit porautua tapahtumatasolle saakka.

visma_payroll_maximise-revenue

Minimoi manuaalisen työn määrää

Mallipohja- ja vakiotietoja hyödyntämällä automatisoit manuaalisia työvaiheita. Seurantakohde- ja sivukulumäärityksillä tuotat tarkempaa tietoa palkkakuluista yrityksesi taloushallintoon. Maksatus onnistuu myös Visma.net AutoPayn kautta.

Visma_payroll_track-sales

Perustiedot

Työskentele vieläkin tehokkaammin ja hyödynnä mm. joustavat palkkalaji- ja palkkatunnusmääritykset, laskenta- ja tiliöintisäännöt, sekä palkkataulukoiden käsittely. 

visma_payroll_improve-revenue

Palkanlaskenta

Avaa jaksoja henkilöittäin tai ryhmittäin. Hyödynnä vakioita, generoi poissaolotapahtumia tai tuo tapahtumia ulkopuolisesta järjestelmästä. Palkkojen laskenta tapahtuu aina, kun muutoksia tehdään.

visma_payroll_save-time

Raportointi

Käytettävissäsi ovat kattavat perusraportit, sähköinen viranomaisraportointi (1.1.2019 alkaen tuki tulorekisteri-ilmoittamiselle) sekä mobiilipalkkalaskelmat. Tee kirjanpitoviennit Visma.net taloushallintoon tai siirtona muita taloushallinnon järjestelmiä varten.

visma_payroll_gain-insights

Henkilötiedot

Saat monipuoliset henkilö- ja työsuhdetietoihin liittyvät näkymät käyttöösi. Lisäksi näet historiatietoja, kuten esim. palkkahistorian ja henkilöiden lomapäiväkertymät lomavuosittain.

visma_payroll_keep-expenses

Muut toiminnot

Pääset hyödyntämään myös palkanlaskennan muita toimintoja, esim. palkkojen korotusajoja, kta-laskentaa, verokorttien suorasiirtoja, tietojen tuonteja, sekä poissaolorekisteriä.

https://open.spotify.com/track/6ul5IXWwUoe0MGzFrJK6GM?si=3LKOI0BZSsyxBWh6UjliRQ

Käyttöönotto

Ohjelmiston käyttöönotto ja käytön opettelu onnistuvat helposti. Selainpohjaisen ohjelmiston ansiosta erillisiä ohjelmistoasennuksia ei tarvita, joten käytössäsi on aina uusin versio.

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.