Visma Nova

Miten Visma Nova helpottaa työtäsi?

Jos helppous on sinulle avainsana ohjelmiston valinnassa, olet saapunut oikeaan paikkaan. Visma Nova on toiminnanohjauksen avaimet käteen -ratkaisu. Voit ottaa käyttöösi kokonaisratkaisun tai valita omaan tarpeeseesi sopivat sovellukset ja lisätä niitä tarpeen mukaan toiminnan kasvaessa. Jo tuhannet suomalaiset yritykset ovat valinneet toiminnanohjausjärjestelmäkseen Visma Novan - ohjelmisto kasvaa yrityksesi kasvun mukana. 

Ota yhteyttä Varaa aika esittelyyn

Visma Nova - DG SataIT
visma_nova_laskuta_tehokkaammin

Laskuta tehokkaammin

Suttuiset tuntimerkinnät tai hukkuneet kuitit eivät enää hidasta laskutusta. Tunti- ja materiaalitiedot sekä kulu- ja matkalaskut merkitään vain kerran, ja ne siirtyvät heti laskutuksen käsittelyyn.

visma_nova_tuottavaa_keikkatyota

Tuottavaa keikkatyötä

Sähköiset työmääräimet nopeuttavat etenkin keikkatyötä, kun niitä voi lisätä ja tarkistaa vaikka mobiilisti vaikkapa puhelimelta. Työkohteesta voi näin ollen siirtyä suoraan seuraavalle käymättä välissä toimiston kautta. 

visma_nova_pysy_ajantasalla

Pysy ajantasalla 

Töiden organisointi esimerkiksi tehdasesimiehenä on helpompaa, kun näet ajantasaiset resurssit ja työtilanteen suoraan ohjelmasta. Voit tarkistaa samalla vaikkapa laitteiden huoltohistorian, joten myös töiden ennakointi sujuu kätevästi.

visma_nova_vahemman_it-huolia

Vähemmän IT-huolia

Ohjelmiston kanssa tappelu on hukkaan heitettyä työaikaa. Visma Nova on niin helppokäyttöinen ja intuitiivinen, että käytät ohjelmistoa pian kuin vanha tekijä. Ja jos jokin kuitenkin askarruttaa, suomalainen asiakastukipalvelumme on valmiina auttamaan puhelimitse  tai verkossa. 

visma_nova_nopea_kayttoonotto

Nopea käyttöönotto

Valmiiksi mietitty ratkaisu helpottaa ohjelmiston käyttöönottoa. Sinun ei tarvitse hikoilla mahdollisuuksia tutkien – me olemme koonneet sinulle kaiken tarpeellisen helpoksi kokonaisratkaisuksi. Halutessasi voit kuitenkin koostaa kokonaisuuden myös ominaisuus kerrallaan.

visma_nova_laajat_integraatiomahdollisuudet

Laajat integraatiomahdollisuudet

Tarvitsisitko ohjelmiston lisäosaksi vaikkapa verkkokaupan, asiakkuudenhallintaa tai rahtiasiakirjoja? Visma Novaan voit liittää tarvitsemasi lisäosat kiinteäksi osaksi kokonaisuutta. Tutustu ohjelman valmis-integraatioihin ja avoimiin rajapintoihin.

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.