Visma Movenium

Johda työmaata rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmällä

Moveniumin kanssa sinulla on homma hanskassa. Tarjoamme helppokäyttöiset digitaaliset työkalut työmaan hallinnointiin, raportointiin sekä työajanseurantaan – kaikkeen siihen, mikä on työssäsi aidosti tärkeää. Sinulle jää enemmän aikaa oleelliseen eli rakentamiseen.

Ota yhteyttä Varaa aika esittelyyn

Visma Movenium
visma_movenium-pilvipalvelu

Vähennä paperityötä

Rakennusalan erityistarpeisiin suunniteltu pilvipalvelu vähentää hallintoa ja tehostaa toimintaasi, kun tietoja ei tarvitse kirjata ensin paperille ja sitten sovellukseen.

visma_movenium-automatisointi

Automatisoi rutiinit

Lähetä työntekijä- ja urakkaraportit verottajalle automaattisesti suoraan sovelluksesta. Sinun ei tarvitse huolehtia rutiinien hoitamisesta vaan voit keskittyä olennaiseen.

visma_movenium_green_devices

Käytä kaikilla laitteilla

Visma Moveniumia voit käyttää tietokoneen selaimen lisäksi myös mobiililaitteilla. Responsiivinen käyttöliittymä, push-ilmoitukset ja uudet GPS-ominaisuudet tekevät käytöstä helppoa ja vaivatonta.

visma_movenium-tyoturvallisuus

Panosta turvallisuuteen

Työturvallisuuden merkitys on korkea erityisesti rakennusalalla. Tee työturvallisuudesta prioriteetti seuraamalla ja kehittämällä sitä pitkäjänteisesti Moveniumin työkaluilla.

visma_movenium-muokkaus

Muokkaa sopivaksi

Movenium on muokattavissa tarpeesi mukaan: voit esimerkiksi lisätä omia kenttiä, logon ja käyttäjien kuvat. Käyttäjäkohtaisten näkymien ansiosta näet vain sinulle oleelliset tiedot.

visma_movenium-integraatiot

Yhdistä järkevästi

Integraatioiden avulla saat yhdistettyä muut käytössäsi olevat järjestelmät Moveniumiin. Näin saat kaiken tarvitsemasi tiedon saatavillesi missä ja milloin vain.

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.