Visma Entry

Työaikojen sekä tuntien kirjaamisen tulee olla helppoa ja nopeaa - tällä voit varmistaa, että jokainen tunti ja kulu kirjataan päivittäin oikein. Visma Entry työajanseurantajärjestelmällä pidät tehokkaasti kirjaa työntekijöiden työtunneista, joka vähentää manuaalista käsityötä ja mahdollisia virheitä.

Visma Entryn avulla palkanmaksu- ja laskutusprosessisi tehostuu. Pystyt varmistamaan, että kustannukset kohdistuvat oikein, palkkatiedot ovat ajantasalla ja kaikki tehty työ tulee laskutettua.

Ota yhteyttä Varaa aika esittelyyn Kokeile ilmaiseksi

Visma Entry

 

Työajanseuranta mobiililla ja koneella

Työaikojen reaaliaikainen kirjaaminen tapahtuu helppokäyttöisellä käyttöliittymällä missä vain. Järjestelmä toimii mobiililaitteiden lisäksi myös tietokoneella ja NFC-leimauslaiteella. Visma Entry -työajanseurantasovellus on ladattavissa Android ja iPhone laitteille.

 

Muokattava ja kaikille toimialoille soveltuva

Monipuolinen Visma Entry työajanseuranta on muokattavissa yrityksesi tarpeisiin ja sopii kaikille toimialoille. Käyttöliittymä toimii suomen-, ruotsin- ja englannin kielellä.

Ajan säästöä kaikille käyttäjille

Visma Entryllä työaikakirjaukset ja liukumat on helppo tarkistaa ja ovat aina ajan tasalla. Sovellus myös muistuttaa puuttuvista työaikakirjauksista. Kirjaukset ovat nähtävissä reaaliaikaisesti ja tuntien hyväksyminen tapahtuu vaivattomasti.

Helppo integroitavuus eri järjestelmiin

Visma Entry työajanseuranta on helposti yhdistettävissä useisiin eri taloushallinnon järjestelmiin. Hyväksytyt tiedot voidaan siirtää automaattisesti palkanlaskentaan ja laskutukseen. Visma Entryssä on tuotteistettu integraatio Visma Fivaldiin, Visma Novaan ja Visma Netvisoriin.

Työtuntien monipuolinen kohdistaminen ja seuranta

Visma Entryllä työtuntien kohdistaminen voidaan tehdä eri asiakkaille, projekteille tai kustannuspaikoille palkkalajeittain jo kirjausvaiheessa vaivattomasti. Tämä mahdollistaa sujuvan seurannan työvaiheiden kuluista ja kestosta.  

Tehokkaat ja kattavat raportit

Kattava raportointi helpottaa laskutusta sekä työaikojen, ylitöiden ja poissaolojen seurantaa.

Visma Entrystä saat käyttöösi monipuoliset ja reaaliaikaiset raportit sekä voit itse luoda haluamasi raporttipohjia palveluun.

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.