Kassa- ja maksupäätteet

Kun olet hankkimassa uutta kassajärjestelmää tai kassa- ja maksupäätettä, vertailuun ja valintaan kannattaa käyttää riittävästi aikaa. Yrityksen toimiala, käyttöympäristö, toimintatavat, budjetti, tavoitteet ja räätälöidyt erikoistarpeet vaikuttavat sopivimman laitteen tai kokoonpanon valintaan. Ratkaisun valintaan vaikuttaa myös se, myytkö palveluita ja tuotteita kivijalassa, verkkokaupassa vai kummassakin.

Kassajärjestelmä

Kassajärjestelmä on kokonaisratkaisu, johon kuuluu kassalaitteisto, maksupääte ja taustaohjelma, jonne kertyy kootusti kaikki tieto myynnistä ja ostotapahtumista. Monikanavaiselle kaupalle oikea kassaratkaisu mahdollistaa yhteisen varastonhallinnan kivijalkaliikkeen ja verkkokaupan välillä.

Myynnin ja maksamisen ratkaisut Data Group SataIT:ltä

Autamme sopivimman kassa- ja maksupääteratkaisun valinnassa. Saat kauttamme kassaratkaisun rahoituspalvelut sekä laitteiden ohjelmoinnin. Vuokraamme maksupäätteitä ja kassajärjestelmiä myös erilaisiin ja eripituisiin tapahtumiin. Edustamme alan johtavia merkkejä kuten Nets, Casio, Tehden, Jeemly ja Vektorikassa.

Maksupäätteet Data Group SataIT
Kassa- ja maksupäätteet Data Group SataIT
Vektori kassa
Kassaratkaisut Data Group SataIT
Powered by Yonoton

Lisätietoa myynnin ja maksamisen ratkaisuista saat lomakkeen kautta tai: pasi.kyyronen@datagroup.fi

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.