Infonäytöt

Pasmart tekee yhteistyötä Suomessa kehitetyn infonäyttöjen hallintajärjestelmän, iDiD:n kanssa. iDiD toimii selaimessa, jonka kautta käyttäjät voivat luoda, päivittää ja ajastaa infonäyttöjen sisältöä joustavasti.  
Pasmart toimittaa ja asentaa infonäytöt käyttövalmiiksi myymälöihin, tehtaisiin, yritysten toimitiloihin, hotelleihin tai vaikkapa kauppakeskusten, koulujen tai virastojen sisä- ja ulkotiloihin.

iDiD

Infonäyttöjen avulla tavoitat tiloissasi liikkuvat ihmiset kaikkina vuorokauden aikoina. Viestien kohdentaminen on helppoa.  Saman järjestelmän kautta voit kategorioida eri viestejä kohderyhmästä ja näytön sijainnista riippuen vaikka fyysisesti eri puolille Suomea tai maailmaa. Asiakkaille voi kohdentaa ja ajastaa markkinointia ja mainontaa, henkilökunnalle sisäisiä tiedotteita ja vierailijoille vaikkapa turvallisuusohjeita, aikatauluja tai muuta ajankohtaista tietoa.  

Infonäytöt edistävät turvallisuutta. Jatkuvasti näytössä pyörivät turvallisuusohjeet muistuttavat oikeista toimintatavoista henkilökuntaa ja vierailijoita. Myös vaaratiedotteet saadaan jaettua nopeasti ja yhtä aikaa laajalle yleisölle kaikkiin näyttöihin.  

Pasmart auttaa asiakkaita oikeanlaisten näyttöjen valinnassa ja näyttöjen asentamisessa. Varmistamme, että näytöt ovat suorituskyvyltään riittäviä ja ominaisuuksiltaan sellaisia, että ne kestävät jatkuvaa käyttöä. Huomioimme aina myös eri kohteisiin sijoitettavien näyttöjen ympäristön asettamat erityisvaatimukset (esim. pöly, tärinä, kylmä, kuuma jne.) Asennamme näytöt ja luomme toimivat verkkoyhteydet. Asiakas saa meiltä käyttövalmiin järjestelmän ja laitteet, joiden käyttöönotossa toimimme tukena. 

Hinnoittelu on selkää. Infonäyttöjärjestelmästä maksetaan kuukausimaksua ja laitteiden osalta yritys voi päättää, hankitaanko ne omaksi vai leasingin kautta. Hinta muodostuu sen mukaan, montako näyttöä yritys tarvitsee.   

Infonäyttöjen hyödyt 

 • Edistää sekä sisäistä että ulkoista viestintää 
 • Toimii johdon ja esimiesten työkaluna viestinnässä 
 • Lisää turvallisuutta henkilökunnan ja vierailijoiden keskuudessa 
 • Tarjoaa tasalaatuista viestintää 24/7 vuorotyöläisille ja henkilökunnalle, jolla on liikkuva työ 
 • Mahdollistaa nopean ajankohtaisen viestinnän monelle eri kohderyhmälle 

Miksi Pasmart ja iDiD-infonäyttöjärjestelmä ovat hyvä yhdistelmä? 

 • Valitsemme asiakkaan puolesta hinta-laatu-suhteeltaan sopivimmat näytöt, jotka kestävät jatkuvaa käyttöä  
 • Huomioimme laitevalinnoissa erilaiset olosuhteet esim. tehdashallit, joissa pöly, kylmyys, kuumuus ja tärinä voivat vaikuttaa laitteiden toimivuuteen 
 • Valitsemme laitteet, joiden suorituskyky riittää myös videoiden pyörittämiseen ongelmitta  
 • Teemme tarvittavat koteloinnit ja kiinnitykset  
 • Hoidamme näyttöihin verkkoliitännät kuntoon, joko langattomien yhteyksien tai kaapeleiden avulla 
 • Asennamme järjestelmät käyttövalmiiksi ja opastamme käyttöönotossa henkilökohtaisesti 
 • Olemme tavoitettavissa, mikäli kysymyksiä tai huollon tarvetta ilmenee 
 • iDiD-järjestelmän käyttömaksuun kuuluu automaattisesti arkipäivisin kaikkien ilmaisessa käytössä oleva asiakastuki ja koulutus (Lue lisää: http://www.idid.fi/fi/tuki-ja-koulutus/ ) 
 • Yhteistyökumppanimme tarjoaa valmiita paketteja sisällöntuotannon jatkuvaan toteutukseen.  

Hoida viestintänne kuntoon helpolla tavalla ja hanki tiloihisi infonäytöt. Soita ja kysy lisää, me autamme! 

Pasi Pirttimäki 

09-31576950

etunimi.sukunimi@pasmart.fi 

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.