Etäkokousratkaisut

Yhä useammin kokousten järjestämisessä hyödynnetään etäyhteyksiä. Niistä on tullutkin arkipäivää miltei joka yrityksessä. Etäkokous eli verkossa tapahtuva neuvottelu, voi koostua videosta, audiosta tai näistä molemmista sekä näiden lisäksi muista täydentävistä palveluista. Sujuvan ja oikeat ominaisuudet takaavan etäkokouksen järjestäminen edellyttää etukäteissuunnittelua sekä erilaisten ohjelmistojen käyttöönottoa.

 

Etäkokouksen hyödyntäminen

Etäkokous on kevyt järjestää ja asiakkaiden tai kumppaneiden kynnys osallistua on matalampi verrattuna fyysiseen tapaamiseen. Sisäisen viestinnän merkitys on korostunut työyhteisöissä viimeisen vuoden aikana, ja etäkokousratkaisut ovat mukana vahvistamassa uudenlaisia vuorovaikutuksen toimintamalleja.

Etäkokousjärjestelmä

Edustamamme Crestronin etäneuvottelu- ja kokoustilajärjestelmät ovat suunniteltu toimimaan saumattomasti täydellisinä kokonaisuuksina ja kaikki järjestelmän osat ovat hallittavissa yhdeltä ohjainalustalta.

Toimivaan etäkokoushuoneeseen tarvitaan soveltuvaa tekniikkaa. Ratkaisua suunnitellessa on hyvä huomioida mm. tilan koko ja henkilöiden määrä huoneessa, näytön koko sekä etäyhteydet ohjainalustan kautta (esim. MS Teams, BYOD).

Erityisesti kokous-  ja verkkoneuvottelukäyttöön suunnitellut ratkaisut sopivat mihin tilaan tahansa, ja kokoukseen voi osallistua fyysisestä paikasta riippumatta joko tietokoneen kautta tai kännykällä. Data Group SataIT:n päivittäistä käyttöä tukeva etäkokousjärjestelmä yritykselle alk. 189€/kk.

Etäkokous Data Group SataIT
Etäkokousratkaisu | Data Group SataIT

Tee etäkokouksesta kaikille osapuolille mahdollisimman laadukas. Täältä löydät lisätietoa ja vinkkejä hyvän etäkokouksen järjestämiseen. 

Varmistamme että saat oikean etäkokousratkaisun ja siihen sopivat työkalut tehokkaaseen käyttöön. Jos olet sitä mieltä, että omassa etäkokousratkaisussa olisi kehitettävää, pyydä lisätietoja tai tarjous alla olevalla lomakkeella.

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.