DG Verkkotunnus

Verkkotunnuspalvelumme keskittyy verkkotunnusten eli domain-nimien rekisteröintiin, hallinnointiin ja ylläpitoon.

Tarjoamme yksityishenkilöille, yrityksille ja organisaatioille mahdollisuuden hankkia oma uniikki verkkotunnus internetissä käytettävää verkkosivustoa tai sähköpostipalvelua varten. Verkkotunnus toimii digitaalisena osoitteena, joka ohjaa käyttäjät suoraan sivustollesi internetissä, ja se on keskeinen osa brändin näkyvyyttä ja tunnistettavuutta verkossa. Osoite voi olla esimerkiksi yrityksennimi.fi, henkilönnimi.fi tai palvelunnimi.fi.

  • Rekisteröinti: Voit valita ja rekisteröidä haluamasi verkkotunnuksen, mikäli se on vielä vapaana (.fi, .com tai .net -pääte)
  • Uusiminen: Verkkotunnus uusitaan automaattisesti ennen vanhenemispäivää
  • Siirto: Voit siirtää olemassa olevan verkkotunnuksesi toiselta palveluntarjoajalta verkkotunnus-palveluun hallinnointia ja ylläpitoa varten
  • Tietoturva: Tarjoamme myös SSL-sertifikaatit, jotka varmistavat verkkosivustosi turvallisen yhteyden
  • Asiakastuki: Tarjoamme kattavan tukipalvelun kysymyksiä ja ongelmatilanteita varten

Mikäli tarvitset myös palvelintilan verkkosivuillesi, tutustu webhotelli-palveluumme.

Näin ilmoitat laittomasta sisällöstä

Pyrimme vähentämään mahdollista laitonta sisältöä verkon välityspalveluissamme, lisäämään palvelujen läpinäkyvyyttä ja varmistamaan, että perusoikeudet toteutuvat myös digitaalisessa ympäristössä.

Tuotamme ja välitämme asiakkaillemme verkonvälityspalveluita sekä säilytyspalveluita, kuten domain- ja webhotelli- sekä tallennustilapalveluita. Käyttäjät ja viranomaiset voivat ilmoittaa asiakkaidemme käyttämiin palveluihin liittyvästä laittomasta sisällöstä tällä lomakkeella:

Ilmoita laittomasta sisällöstä

 

DG Verkkotunnus

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.