DG Varmuuskopiointi

Automaattiset ja ajastetut varmistusratkaisut kaikkiin laite- ja järjestelmäkokonaisuuksiin

Palvelumme varmistaa, että yrityksesi liiketoiminnalle tärkeät tiedot pysyvät tallessa. Mahdollisen vian tai onnettomuuden sattuessa pääset nopeasti takaisin normaaliin päiväjärjestykseen, sillä palautamme varmistetut tiedot tuhoutuneiden tietojen tilalle.

Microsoft 365 -varmuuskopiointi

Joustava palvelu tarpeiden ja käyttöympäristön mukaisesti

DG Varmuuskopiointi valitaan ja toteutetaan asiakkaan tarpeiden ja käyttöympäristön mukaisesti. Palvelu tarjoaa automaattiset ja ajastetut varmistusratkaisut kaikkiin yleisimmin käytettyihin laite- ja järjestelmäkokonaisuuksiin. Varmistukset otetaan automaattisesti kaikesta asiakkaan kanssa sovittavasta datasta ja varmistukset säilytetään sovitun ajan.

Microsoft 365 -varmuuskopiointi, miksi tietojen turvaaminen on tärkeää?

Microsoft Office 365 ei tarjoa omaa varmistusta, ainoastaan roskakorin ja versiohistorian rajoitetulta ajalta. Tämä voi aiheuttaa turvallisuusriskejä. Tietoja voidaan menettää esimerkiksi käyttäjän virheen, kiristyshaittaohjelmien tai palvelukatkosten vuoksi. On tärkeää, että tuhotut sähköpostit tai tärkeät menetyt tiedot voidaan palauttaa helposti. Lue lisää Microsoft 365 -varmuuskopioinnista tästä!

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.