DG Tietojenpalautus

Tietojenpalautus kaikenlaisista laitteista.

Yrityksille tietojen menetys – pienempikin – on liiketoimintariski, josta seuraa välittömiä ja välillisiä kustannuksia. Mitä pidemmäksi tietojen menettämisen aiheuttama käyttökatkos venyy, sitä merkittävämmät ovat yleensä myös seuraukset. Varmuuskopioinneista huolimatta yli kolmasosa tuhannen käyttäjän otannasta oli menettänyt tietojaan viimeisen vuoden aikana.

Johtava asiantuntevuus

DG Tietojen palautus -palvelun avulla voit saada tiedostosi pelastetuiksi sisäisistä ja ulkoisista kiinto- ja SSD-levyistä, matkapuhelimista, tableteista, RAID-järjestelmistä, virtuaalijärjestelmistä, magneettinauhoista sekä muistitikuista ja muistikorteista.

Palvelun tuottaa maailman johtavana tietojen pelastamisen asiantuntijana tunnettu Ibas Ontrack, joka pelastaa vuosittain yli 25.000.000 gigatavua asiakkaidensa tiedostoja.

Toimi seuraavasti

Jos olet menettänyt tärkeitä tiedostojasi mistä tahansa tallennusvälineestä tai tallennusjärjestelmästä, toimi seuraavasti:

  1. Tee noutotilaus alla olevalla lomakkeella saman tien. Jos tarvitset apua, ota yhteys omaan Data Group -liikkeeseesi.
  2. Postin kuriiripalvelu noutaa tallennusvälineen ilmaiseksi tilauksessa ilmoittamastasi osoitteesta Suomessa.
  3. Yksittäiselle tallennusvälineelle tehdään ilmainen pika-analyysi jopa 4 tunnissa, monilevyjärjestelmälle 24 tunnissa.
  4. Pika-analyysin jälkeen saat kiinteähintaisen tarjouksen tietojen palauttamisesta.
  5. Valitse palvelutaso haluamasi toimitusajan perusteella. Jos et halua tilata palvelua, mutta haluat alkuperäisen tallennusvälineesi takaisin, toimituksesta veloitetaan kuljetuskuluja 75 € (alv 0%).
  6. Pelastetut tiedostot toimitetaan sinulle ulkoisella USB-kiintolevyllä.

Huom! Jos haluat 24/7-palvelun tai kyseessä on monilevyjärjestelmä, virtuaalijärjestelmä tai muu mittava tallennusratkaisu, ota yhteyttä omaan Data Group -liikkeeseesi.

Tilaa Tietojenpalautuspalvelu tästä:

Ibas - Tiedot katosivat, tietojenpalautus

Lue lisää yhteistyökumppanistamme Ibas Ontrackista

Ibas Ontrack

Lataa maksuton tietojenpalautusoppaamme

DG Tietojenpalautusopas

 

 

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.