DG Tietojen tuhoaminen

DG Tietojen tuhoaminen –palvelu tyhjentää tiedot

DG Tietojen tuhoaminen –palvelu tyhjentää tiedot PC:stä, palvelimista, loogisista yksiköistä (LUN), virtuaalilevyistä sekä älypuhelimista ja taulutietokoneista - myös yksittäiset tiedostot tai kansiot.

Virallisesti hyväksytty ratkaisu

Palvelu takaa valittujen tietojen sataprosenttisen hävittämisen PC- ja virtuaalikoneista sekä palvelimista. Hävitetyt tiedot eivät ole palautettavissa millään nykyisellä tekniikalla. Lisäksi ohjelmisto täydentää tiedonhävitysprosessia luomalla automaattisesti kattavat raportit todisteeksi onnistuneesta tietojen hävittämisestä. Väärentämiseltä suojatut ja varmennettavissa olevat raportit ovat olennainen osa säädösten, määräysten ja standardien auditointivaatimuksia.

Palvelu täyttää ja jopa ylittää alan kaikkien kansainvälisten standardien ja määräysten vaatimustason. Sen avulla organisaatio pystyy myös vastaamaan uusiin säädöksiin ja määräyksiin asiakastietojen turvallisesta hävittämisestä. Ohjelmisto täyttää muun muassa kansainvälisen maksukorttialan tietoturvastandardin (PCI DSS) vaatimukset. 

Johtava asiantuntevuus

Kumppanimme Ibas Ontrack on pohjoismaiden johtava asiantuntija tietojen palauttamisessa, sähköisen aineiston tutkinnassa sekä tietojen hävittämisessä. 

DG Tietojen tuhoaminen

  • 100% turvallinen tiedonhävitys
  • Tiedonhävitys-raportointi-auditointi -prosessi
  • Täyttää hallinnolliset vaatimukset
  • Tukee kansainvälisiä tiedonhävitysstandardeja
  • Laaja laitetuki

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.