DG Verkkoratkaisu

Laadukas verkko on tärkeä osa sujuvaa työskentelyä

Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme yrityksesi verkkoratkaisun, joka määritetään ja toteutetaan aina tarpeidesi mukaan laadukkailla komponenteilla. Tarvittaessa asiakkaan työntekijät opastetaan tai koulutetaan käyttämään uusia laitteita ja palveluita tehokkaasti. 

Turvallinen ja laajennettava verkko, jossa on erillinen vierailijaverkko

DG Verkkoratkaisu mahdollistaa kaikkien yleisimpien päätelaitteiden, kuten tietokoneiden, kannettavien, tablettien, älypuhelimien ja tulostimien käytön toimistotiloissa ilman häiritsevää verkkojohtoa. Samalla tuottavuutesi paranee – voit työskennellä missä vain ja hyödyntää langattomuutta työpisteessäsi.

Skaalautuu asiakkaan mukaan

Verkko määritellään kattamaan halutut tilat ja mitoitetaan päätelaitteiden määrän mukaan. Se joustaa tarpeissasi, sillä tukiasemien määrä voidaan kasvattaa helposti tarvittaessa.

Helppo käyttöönotto, nopea paikallinen palvelu

Verkon suunnittelusta, käyttöönotosta ja ylläpidosta vastaa aina Data Groupin paikallinen toimipiste. Jatkuvan valvonnan avulla voimme puuttua mahdollisiin häiriöihin jo ennen kuin tilanteesta tulee ongelma käyttäjälle. Halutessasi saat myös kuukausittaisen raportin verkon käyttömäärästä ja siihen liitetyistä päätelaitteista.

DG Verkkoratkaisu

  • 24/7 valvonta
  • Helppo laajennettavuus
  • Kasvaa tarpeiden mukaan
  • Nopea huoltopalvelu vain yhden päivän vasteajalla
  • Erillinen, turvallinen vierailijaverkko
  • Mahdollisuus hyödyntää erilaisia tukiasemia

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.