DG Langaton verkko

Laadukas langaton verkko on tärkeä osa sujuvaa työskentelyä

Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme yrityksesi langattoman verkon, joka määritetään ja toteutetaan aina tarpeidesi mukaan laadukkailla komponenteilla. Tarvittaessa asiakkaan työntekijät opastetaan tai koulutetaan käyttämään uusia laitteita ja palveluita tehokkaasti. Langattoman verkon lisäksi toteutamme myös kiinteät LAN-verkkoratkaisut. 

Turvallinen ja laajennettava langaton verkko, jossa on erillinen vierailijaverkko

Haluatko työskennellä laitteesi kanssa vapaasti ja hyödyntää toimipisteesi kaikki tilat tehokkaasti? DG Langaton verkko mahdollistaa kaikkien yleisimpien päätelaitteiden, kuten tietokoneiden, kannettavien, tablettien, älypuhelimien ja tulostimien käytön toimistotiloissa ilman häiritsevää verkkojohtoa. Samalla tuottavuutesi paranee – voit työskennellä missä vain ja hyödyntää langattomuutta työpisteessäsi.

Skaalautuu asiakkaan mukaan

Langaton verkko määritellään kattamaan halutut tilat ja mitoitetaan päätelaitteiden määrän mukaan. Se joustaa tarpeissasi, sillä tukiasemien määrä voidaan kasvattaa helposti tarvittaessa.

Helppo käyttöönotto, nopea paikallinen palvelu

Langattoman verkon suunnittelusta, käyttöönotosta ja ylläpidosta vastaa aina Data Groupin paikallinen toimipiste. Jatkuvan valvonnan avulla voimme puuttua mahdollisiin häiriöihin jo ennen kuin tilanteesta tulee ongelma käyttäjälle. Halutessasi saat myös kuukausittaisen raportin verkon käyttömäärästä ja siihen liitetyistä päätelaitteista.

DG Langaton verkko

  • 24/7 valvonta
  • Helppo laajennettavuus
  • Kasvaa tarpeiden mukaan
  • Nopea huoltopalvelu vain yhden päivän vasteajalla
  • Erillinen, turvallinen vierailijaverkko
  • Mahdollisuus hyödyntää erilaisia tukiasemia

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.