DG Kyberturva

Tietoturvauhkien määrän ja vaikutusten kasvaessa yhä useammat yritykset etsivät kumppania, joka pystyy tarjoamaan maailmanluokan kyberturvateknologiaa, asiantuntemusta ja palvelua. Data Group ja kyberturvan johtava asiantuntija WithSecure tarjoavat yhdessä suomalaisille yrityksille suunnitellun ratkaisun, jolla on mahdollista varautua ja reagoida tietoturvauhkiin ajoissa.

Suojaus ja näkyvyys kaikkiin yrityksen laitteisiin ja järjestelmiin

DG Kyberturva -palvelumme avulla saat luotettavan suojan ja monipuolisen näkyvyyden yrityksesi ympäristöön ja sen sisällä esiintyviin tapahtumiin. Saat kattavan tietoturvan puhelimille, työasemille, kannettaville, palvelimille ja pilvipalvelualustoille Windows-, Mac-, Linux-, iOS- ja Android-käyttöjärjestelmissä.

Itseoppiva tekoäly havaitsee hankalimmatkin kohdennetut hyökkäykset. Kattavien työkalujen ja toimenpiteiden ansiosta uhkia voidaan tutkia, hallita ja korjata tilanteen mukaan. Varhainen torjunta takaa mahdollisimman vähäiset vahingot. Tutkinta- ja toimenpidetyökaluilla voidaan hyökkääjää estää saamasta vahvempaa jalansijaa ja häätää hyökkääjä pois yrityksesi järjestelmistä.

Tietoturvakartoituksen pohjalta saat raportin yrityksesi tietoturvan nykytilanteesta sekä ehdotukset toimenpiteistä ja ratkaisuista, joiden avulla tietoturva saadaan halutulle tasolle.

Tietoturvasuunnitelma koostuu riskianalyysistä, tietoturvapolitiikasta, henkilökunnan tietoturvaohjeesta sekä palautumissuunnitelmasta. Riskianalyysin avulla voit ehkäistä tietoturvavahinkojen syntyä ja parantaa yrityksen toimintakykyä poikkeustilanteissa. Tietoturvariskin toteutuessa on olemassa suunnitelma ja ohjeistus, joiden avulla voidaan rajata tai minimoida aiheutuvia taloudellisia vahinkoja.

Ratkaisupalvelut perustuvat tietoturvakartoituksesta saatuun tietoon siitä, mitä yrityksen toimiva kyberturvallisuus edellyttää.

 • Suojaavat yrityksen ympäristön johtavalla tietoturvateknologialla
 • Tarjoavat selkeän kokonaiskuvan todellisista tietoturvatapahtumista
 • Mahdollistavat nopean reagoinnin häiriötilanteissa
 • Tunnistavat mahdollisia tietoturvauhkia ennakoivasti, jotta riskit liiketoiminnalle voidaan estää tai minimoida

Ylläpitopalvelut varmistavat, että palvelu toimii suunnitellusti ja että käytössä on yrityksesi tilanteeseen sopiva ratkaisu. Saat säännöllisesti tietoa tietoturvaympäristön muutoksista ja yritykseesi kohdistuvista uhista.

Varaa maksuton esittely

WithSecure MSP-kumppani

Palvelu toteutetaan yhdessä WithSecuren kanssa. 

DG Kyberturva -palvelu on tekoälyä ja ihmisten osaamista hyödyntävä palvelu, joka sisältää kaikki työkalut kokonaisvaltaisen kyberturvallisuuden varmistamiseen.

 • Tietoturvakartoitus
 • Tietoturvasuunnitelma
 • Päätelaitteiden suojaus
 • Viestintäsovellusten suojaus
 • Uhkien havainnointi ja reagointi
 • Mahdollisuus 24/7 valvontaan
 • Haavoittuvuuksien skannaus

Varaa maksuton esittely

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.